Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Udesejr til U18P

Tom Kristensen, udgivet d. 26. oktober, 2016

U18 piger 1. Division: Silkeborg Voel – Skanderborg håndbold 23-27 (11-15)

U18 pigerne fortsatte pointhøsten ude mod Silkeborg Voel. Som i sæsonens første kamp kom spillet aldrig op på det høje niveau som under HEI cup i august. Kampen startede med Silkeborg i teten, som ramte nogle gode langskud, som gav en del usikkerhed i Skanderborg forsvaret. Det lille forspring blev dog stille og roligt hentet og der blev sat helt prop i Silkeborg scoringerne ca midt i halvlegen, hvor Skanderborg gik frem i en 5-1 formation. Det gav straks pote og udeholdet bragte sig foran med 4 mål efter de 30 min.

Efter pausen fortsatte de med at øge til Silkeborg, indtil de efter 40 min var foran 13-20. Herefter kom en rigtig skidt periode, hvor et brændt straffe, en tabt overtalsperiode og flere udvisninger bragte Voel tilbage i kampen og på minus 2 mål med 10 min igen. Tættere på kom hjemmeholdet aldrig, da en stærkt spillende Katrine Larson gik forreste og sikrede sejren! Spillet bar lidt præg af at der i den seneste lange periode har været trænet meget individuelt og med meget få holdtræninger på ugeplanen. På lørdag venter en svær hjemmekamp mod Esbjerg. Den sidste ungdomskamp for pigerne i den legendariske Morten Børup hal. Lad os håbe de lukker og slukker med en sejr.

Målscorer for Skanderborg: Kathrine Larson 9(1), Nicoline Olsen 6, Louie Herskind 3, Sarah Holm 2, Michelle Sally 2, Mathilde Schou 2, Caroline Svarre 1, Sofie Sletskov 1.

Job: 201617-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold Group: Skanderborg Håndbold - U18 Piger

 

Website Security Test