Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18D tabte svær udekamp

Tom Kristensen, udgivet d. 4. oktober, 2016

U18 drenge 1. division. HF Mors – Skanderborg Håndbold 29-24 (17-16)

Så blev sæsonen skudt i gang eller ……

U-18 drengenes første kamp var lørdag 1.okt på Mors. En MEGET svær udebane hvor vi tidligere har været i store vanskeligheder. Efter en laaaang køretur, hang drengene lidt med hovederne og var vist ikke helt klar til at modtage Mors, der angreb for fuld damp.

Efter 10 minutter var vi bagud 5-4, forsvaret var slet ikke på plads, og Mors kom til nogle nemme mål. Efter 20 minutter var stillingen 13-8. Herefter spillede drengene en fin periode, hvor der kom flow og fart i angrebsspillet, ligesom et par redninger hjalp på at få fart i spillet. Stillingen var 17-16 ved pausen.

Anden halvleg blev ikke spillemæssigt meget bedre. Efter 40 minutter var vi bagud med 5 mål, som vi aldrig formåede at få indhentet. Der blev forsøgt med et meget offensivt forsvar til slut for at minimere tabet.

Slutresultat 29-24

Drengene er kaldt til intensiv træning i den kommende uge og vi ser frem til et noget mere velspillende hold på søndag, hvor vi tager imod Aalborg

Målscorerne var: Lasse Aebeloe 7, Jesper Redlefsen 5, Andreas Søgaard 3, Mads Svangren 3, Jacob Jessen 2, Mathias Ruff 2, Rasmus Meyer 1, Tobias Faurskov 1

 

Website Security Test