Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16D vandt med 20 mål

Tom Kristensen, udgivet d. 3. oktober, 2016

U16 drenge 1. division: Kolding – Skanderborg Håndbold 18-38 (10-19)

Positiv debut til U16 drengene

U16-drengene fik åbnet debutkampen lidt usikkert mod Kolding, som ellers er seedet meget lavere end Skanderborg. Der var tydelig niveau- og fysisk forskel på de to hold, hvor Kolding spiller med en del 1. års-spillere. Til  trods for dette fulgte Kolding godt med i første del af første halvleg. Herefter fik Skanderborg dog spillet sig op, fandt det rigtige niveau for brugen af deres fysik og trak fra til pauseføringen 10-19.

Drengene fastholdt koncentrationen i 2. halvleg, og fortsatte med at udvide føringen til det overbevisende slutresultatet 18-38. En godkendt holdpræstation og god start på sæsonen, hvor alle kampklare spillere leverede en god indsat og kom på scoringstavlen. Når tempoet blev sat i angrebet, kom holdet til mange gode mål og samtidig fik Tobias i målet leveret en rigtig flot målmandspræstation.

Målscorere: Emil Jessen 8, Oliver Juhl 6, Magnus Taulbjerg 5, Christian Jacobsen 4,Jacob Villemoes 4, Christian Lundbye 4 (2), Frederik Skov 3, Jacob Nortvig 2, Thomas Munk 1, Lucas Eichwald 1.

Redningsprocent Tobias Nordahl 42%

 

Website Security Test