Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16D vandt hjemme

Tom Kristensen, udgivet d. 10. oktober, 2016

U16 Drenge 1. division. Skanderborg Håndbold- Fredericia-Trelde 24-18 (13-8)

6 måls sejr i vigtig hjemmekamp.

Skanderborg kom glimrende fra start i sæsonens første hjemmekamp. Flere gode aktioner af bl.a. Magnus Taulbjerg, gav efter 8 min. en føring på 4-2. Fredericia kom dog op igen, og efter 18 minutter var stillingen igen helt lige 6-6.  Herefter lykkedes det Skanderborg at trække lidt fra, selv om man stadig havde problemer med Fredericias skytter, som alene holdte dem inde i kampen. Trods mange tekniske fejl fra Skanderborg i 1.halvleg kunne hjemmeholdet dog gå til pausen med en føring på 13-8.

Det lykkedes ikke rigtig at trække yderligere fra Fredericia-Trelde i 2.halvleg, selvom drengene nu fik krydret angrebsspillet med nogle fine stregindspil, som effektivt blev udnyttet af Christian Jacobsen.  Udeholdet kom stadig til mange afslutninger, og generelt gav Fredericias playmaker forsvaret problemer og fik samlet set scoret 8 af alle udeholdets mål. Tobias Nordahl holdt dog for alvor spændingen ude af kampen med en redningsprocent i 2.halvleg på hele 60%.

Når der angrebsmæssigt blev spillet med tålmodigt og i højt tempo, herunder indløb fra fløjene, blev resultatet mange gode afslutningsmuligheder, hvor bl.a. Frederik skov effektivt fik udnyttet sine chancer.

Endnu en kamp hvor drengene viste masser af fight og iver efter at markere sig, men hvor der også fortsat er potentiale til at forbedre både forsvarssamarbejdet og reducere antallet af tekniske fejl. Men alt i alt en flot og vigtig sejr.

 

Målscorere: Frederik Skov 5, Oliver Juhl 5, Emil Jessen 5(1), Christian Jacobsen 3, Magnus Taulbjerg 3, Lucas Eichwald 2, Jacob Villemoes 1

Redningsprocent Tobias Nordahl 57%

untitled

Website Security Test