Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Skanderborg – HCM 26-27

Webredaktør, udgivet d. 8. oktober, 2016

Skanderborg Håndbold – HCM 26-27 (12-15)

Skanderborg Håndbold tabte også deres 5. forsøg på at få sæsonens første sejr på kontoen, da storsatsende HCM kunne rejse tilbage til Herning med begge point efter 26-27 på måltavlen.

Rasmus Kaagaard 08_10_2016Og lad det være sagt med det samme, det var langt hen i kampen en gudsjammerlig indsats fra hjemmeholdet. Der var inden kampen virkeligt lagt i kakkelovnen og givet håndslag på at NU skulle det være, men hvor de gode intentioner blev af må guderne vide. Fra kampens første sekund var det HCM der var i teten med 2-0, 3-2 og 6-2 efter blot 8 minutter. Fejl på fejl blev effektivt straffet af midtjyderne og efter 17 minutter trak sheriffen det første timeout kort frem., bagud med 5-10. Det skabte en smule mere vildskab hos Skanderborg spillerne, der dog fik lidt momentum sidst i halvlegen. En grøn udvisning kastede lidt grus i det momentum, og HCM kunne fortjent gå til pausen foran 15-12.

Kssper Irming 08_10_2016Omklædningsrummet dirrer stadig efter den pause ”samtale” som foregik i det legendariske hjørneomklædningsrum. Der blev virkeligt talt med store bogstaver, men usikkerheden på banen fortsatte desværre langt ind i 2. halvleg. Vi fik reduceret til 14-16 men tættere kom vi ikke på i den periode af kampen. HCM trak alt tempo ud af kampen og havde også heldet med en masse 50/50 bolde der gentagne gange endte på de midtjyske hænder. Man sad med den følelse at Skanderborg stod i forsvar hele tiden, og Nicolej Krickau blev mere og mere frustreret over dommernes linje overfor de minutlange HCM angreb. Læg dertil en lang række meget kontroversielle kendelser, så kan den opmærksomme læser nok regne ud hvor populære de 2 ophavsmænd var på Morten Børup Vej i dag.

Bagud 17-22 efter 17 minutter fik den norske stjerneback Esben Lie Hansen en dobbelt udvisning efter brok til de selv samme ophavsmænd, og det kunne have været den gyldne mulighed som Skanderborg ledte efter. HCM var ”desværre” dygtige til at begrænse skaderne, så da midtjyderne 4 minutter efter igen var fuldtallige, stod der desværre for Skanderborg stadig 20-23 på måltavlen. De efterfølgende minutter havde vi et par chancer for at komme helt tæt på, men de blev ikke udnyttet og gæsterne bragte sig i favorabel position med 26-22 med 4 minutter tilbage. Så blev alle hæmninger endeligt sluppet, men det var desværre for sent. Vi kom på 26-27 med 10 sekunder tilbage, og bolden nåede end ikke at blive givet op efter vores sidste mål.

Frederik Ladefoged 08_10_2016Der var mildt sagt gravkammerstemning i katakomberne under Morten Børup Hallen lang tid efter dommernes sidste fløjte havde lydt. Der venter hele holdet en lang uge inden vi på fredag igen skal i ilden i 888Ligaen, denne gang på udebane mod denne sæsons store positive overraskelse fra Mors-Thy Håndbold. The Green Gunmen har nu isoleret sig i bunden med kun et enkelt point, sammen med pointløse Randers og Århus Håndbold, og der begynder at blive længere og længere op til de placeringer vi drømmer om. Placeringer vi er langt fra at præstere til.

Der er kun hårdt arbejde der kan ændre det faktum inden Nykøbing Mors og Bette Balkan venter på fredag.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Kasper Irming 8, Martin Mauer Larsen 4, Mike Haack 3, Jeppe Krogh 2, Mikkel Kaagaard 2, Frederik Ladefoged 2, Morten Kirk Olesen 2, Kristian Bonefeld 2, Rasmus Kaagaard 1.

Målscorer HCM:

Jørgen Rasmussen 5, Eivind Tangen 5, Dennis Kirkegaard 4, Morten Slundt 3, Kasper Gudnitz 3, Esben Lie Hansen 3, Rasmus Porup 2, Kristian Gjessing 1, Jacob Østergaard 1.

Website Security Test