Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Mors-Thy

Webredaktør, udgivet d. 14. oktober, 2016

Mors-Thy Håndbold – Skanderborg Håndbold 27-20 (8-11)

Forløsning, forløsning, forløsning. Det må være de 3 overskrifter der står efter et besøg i gæsternes omklædningsrum efter fredagens opgør på Batte Balkan mellem Mors-Thy og Skanderborg Håndbold. Efter 5 kampe uden en sejr fik The Green Gunmen endeligt hul på bylden, og det var efter en flot og koncentreret indsats, hvor de grønne holdt koncentrationen igennem alle 60 minutter.

kristoffer-laursen-081016-13Defensiven var fantastisk og bag alle 6 forsvarsspillere stod Kristoffer Laursen som vi ved han kan på de bedste dage. En formidabel indsats af målvogteren der for alvor er ved at finde formen efter den uheldige skade han pådrog sig kort før den første kamp i sæsonen. Det gav fornyet tro på tingene og fornyet tro på at vi kan blande os der hvor vore drømme og ambitioner er.

Den første fjerdedel af kampen var helt lige mellem de 2 hold, i en ganske fortættet stemning på Bette Balkan, der har oplevet en meget flot start på denne sæson. 6-6 var stillingen efter 15 minutter, hvor en 2 gange 2 minutters udvisning til Kasper Irming for brok gav den første ballade omkring udskiftningsbænkene. Bertram Obling reddede det efterfølgende straffekast og i de 4 efterfølgende minutter fik man det første signal om at The Green Gunmen var kommet for at vinde i dag. En heroisk indsats, kronet af en feberredning af Jeppe Krogh foran en tomt Skanderborg mål, der ledte tankerne hen på selveste Gordon Banks, gjorde at vi vandt de 4 minutter i undertal med 2-1. Fra det øjeblik trak Skanderborg fra hjemmeholdet, og den føring holdt kampen ud.

Pausestillingen lød på 11-8 til Skanderborg og stikordene efter de første 30 minutter var:

kristian-bonefeldt-170916-01Fantastisk Kristoffer, fremragende forsvar hvor Bonefeldt ragede op og en stor indsats af Væver og Haack på fløjene.

Kasper Irming var yderst usædvanligt på 0 mål ved pausen, men der gik blot 3 minutter efter pausen før han nettede første gang. Herefter gik han stille og roligt og ganske ubemærket og fik scoret en lang række mål, der gjorde at han igen blev topscorer med 6 mål. Det kendetegner en rigtig klasse topscorer, for det var ikke den bedste kamp fra Irmings hånd i dag.

Hjemmeholdet har været rigtigt dygtige til at mestre den nye forhadte 7 mod 6 regel i denne sæson, men trænerteamet havde planen klar, der fik spoleret det trumfkort fra hjemmeholdet. Andreas Væver blev manden der løste dette fremme i en 5:1 formation, og det var så effektivt at det aldrig blev et våben fra Jan Paulsen i dagens opgør.

De sidste 10 minutter af kampen var der reelt ingen spænding tilbage, men man holdt dog stadig vejret efter de blackouts vi har oplevet tidligere i sæsonen. Men i dag var der ingen tvivl, sejren blev flot kørt hjem fra spids og vi gav os selv den bedste optakt til torsdagens store fest i Cigaræsken – den sidste fest.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Kasper Irming 6, Morten Kirk Olesen 5, Andreas Vver 4, Mike Haack 4, Martin Mauer Larsen 3, Jeppe Krogh 1, Frederik Ladefoged 1, Rasmus Kaagaard 1, Jacob Aaquist 1.

Målscorer Mors-Thy Håndbold:

Christoffer Chchosz 5, Nicolai Sommer 5, Janos Stranigg 2, Lase Pedersen 2, Stefan Nielsen 2, Allan Toft 1, Marcus Dahlin 1, Lasse Justesen 1, Henrik Tilsted 1.

Website Security Test