Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pligtsejr til U18P

Tom Kristensen, udgivet d. 3. oktober, 2016

U18 piger 1. Division: Fredericia – Skanderborg håndbold 19-27 (10-11)

U18 pigerne kom pointmæssigt godt fra start i sæsonåbningen ude mod Fredericia. Resultatmæssigt var en 8 måls sejr godkendt, men et godt kæmpende Fredericia hold viste godt spil i store dele af kampen, og det var først i de sidste 10min at Skanderborg pigerne trak afgørende fra. Indtil da havde holdene fulgtes meget pænt ad og specielt Fredercias målvogter holdt Fredercia pigerne inde i kampen. Fredericia lagde bedst ud og førte indtil kort før pausen. Her fik Skanderborg pigerne kontakt og gik til pause foran med et enkelt mål. I 2 halvleg holdt de Fredericia fra at komme helt op, og fik sat tingene på plads i de sidste 10 min. En kamp hvor spillet aldrig nåede de helt store højder, men vi indsætter de første 2 point på kontoen og er glade for at være kommet godt i gang med turneringen.

Træner Kristian Danielsen udtaler om kampen:

“Jeg syntes at spillet i lange perioder af kampen bærer meget præg af, at vi ikke får spillet i det tempo vi ønsker. En velspillende Fredericia målvogter gør vi ikke før til sidst får trukket afgørende fra. Jeg syntes dog vi sætter os betydeligt mere på kampen fra 2. halvlegs start, hvor spillet bliver mere direkte og vi er egentlig i kontrol, dog uden rigtigt at spille os ud.”

For Skanderborg spillede Michelle Søndergård en god kamp i målet, mens Michelle Sally gjorde en god figur med en rigtig flot 2 halvleg.

Skanderborg var uden målvogter Johanne Graugaard og Stine Kristensen, som begge er ude med skader, samt Sarah Stougaard, som senere på dagen skulle spille med ligadamerne. Næste opgave for pigerne er ude mod Voel den 25 oktober.

Målscorer for Skanderborg: Caroline Svarre 6, Nicoline Olsen 6, Kathrine Larson 5(3), Michelle Sally 4, Sarah Holm 2, Louise Herskind 2 og Mathilde Schou 2

 

Website Security Test