Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Gameplanen er lagt

Webredaktør, udgivet d. 18. oktober, 2016

Optakt København Håndbold vs. Skanderborg Håndbold #KBHSBH, fredag 21/10 kl. 19.00 i Frederiksberg-Hallerne.

Fredag eftermiddag ruller den nye håndboldbus afsted mod dens første sjællandske eventyr i de legendariske Frederiksberg-haller. Aftenens kamp fløjtes i gang kl. 19.00 og på den anden banehalvdel er hjemmeholdet fra København Håndbold, som igen i denne sæson drømmer stort om slutspilspladser.mikkel-voigt-121016-05

København Håndbold lagde rigtig godt ud i årets Primo Tours Liga, men har de seneste kampe haft svært ved, at finde det høje niveau.

På holdkortet kan København bryste sig af, at have hele syv danske landsholdsspillere, hvoraf de største profiler er venstre back og forsvarsgeneral, Anne Mette Hansen, der styrer spillet sammen med playmaker Mia Rej og den hårdtskydende Anne Cecilie Dornonville de la Cour på højre back. I denne bagkæde afgøres rigtig mange bolde og man skal holde et vågent øje med disse tre profiler, hvis man skal have point med hjem i bussen til 8660. Bussen, der ruller afsted fredag, er fyldt med forventningsfulde spillere og trænere. Vi har i de seneste kampe været udfordret på flere områder, men vi føler i truppen, at vi bevæger os i den rigtige retning og ligger lag på vores spil stille og roligt.

Gameplanen er lagt og vi er bevidste om, at vi skal ramme et højt niveau og arbejde sammen igennem samtlige 60 minutter for at vinde i Frederiksberg-hallerne.

Vi glæder os til at se mange grønne i hallen denne fredag aften og lover at kvittere med en helhjertet indsats med forhåbentligt vores første point til følge!

God kamp til alle aktører – Mikkel Voigt Frederiksen

Website Security Test