Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Fremgang trods nederlag

Webredaktør, udgivet d. 2. oktober, 2016

Primo Tours-ligaen, referat SK Aarhus-Skanderborg Håndbold 27-20 (13-10)

Efter det trælse nederlag i Morten Børup Hallen mod TTH Holstebro sidste tirsdag havde Skanderborg-pigerne i løbet af ugen forsøgt at finde det gode humør frem igen og ikke mindst det fine spil, som de har vist i sæsonens første ligakampe.

Det lykkedes faktisk i en del af lørdagskampen i Vejlby Risskov-hallerne, hvor Skanderborg løftede sit forsvarsspil, så det begyndte at ligne sig selv igen. Selv om Skanderborg ikke på noget tidspunkt kom foran i kampen, fulgte holdet dog godt med til pausen.

Steinunn Hansdottir, Skanderborg Håndbold (19) 16.09.2016. Primo Tours Ligaen (damehåndboldliga), Skanderborg HK-Viborg HK

Men igen var blandt andet brændte straffekast, tre styk, udslagsgivende for, at Skanderborg aldrig rigtig fik fat. Også mange brændte skud på mål lagde en dæmper på Skanderborgs spil. Og en periode i starten af anden halvleg på næsten ni minutter uden mål fik kampen til at knække til SK Aarhus’ fordel. Her gik de fra at føre 16-12 til en føring på 21-12. Hjemmeholdet nåede sågar helt op på føringen 27-15, før Skanderborg i de sidste seks minutter overtog scenen og lukkede ned for SK Aarhus-scoringerne og selv fik scoret fem mål.

– Der var fremgang på forsvarsdelen, hvor vi så noget af det, som vi leder efter. Så det var et skridt i den rigtige retning, selv om vi godt ved, at vi ikke var kommet ret langt i processen, så er vi på rette vej, sagde træner Mikkel Voigt efter kampen.

– Nu har vi heldigvis en længere periode, hvor vi kan arbejde med tingene, før vi tager imod Nykøbing Falster i Morten Børup Hallen onsdag 12. oktober, hvor vi igen har brug for og håber på rigtig mange tilskuere i hallen, tilføjer han.tilskuer-tv-kamp-tth-16-17

Kampen mod Nykøbing Falster er rykket fra 15. til 12. oktober, da NFH skal spille kamp i EHF Cuppen i Stettin den 15. Kampen starter kl. 19.30.

Målscorere Skanderborg: Kristina Jørgensen 6, Sofia Deen 3, Steinunn Hansdottir 3, Sarah Stougaard 2, Annika Jakobsen 2, Stine Holm 2, Laura Damgaard 1, Sidsel Mejlvang 1.

Website Security Test