Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot udesejr til U16D

Tom Kristensen, udgivet d. 28. oktober, 2016

U16 Drenge 1. division. UH Esbjerg – Skanderborg Håndbold 16-36 (8-19)

Storsejr i vigtig topkamp.

En lang bustur til Esbjerg torsdag aften, tog ikke gejsten fra Skanderborgs drenge, som startede med lyn og torden. Efter 3 minutter havde Skanderborg bragt sig foran 0-3. Esbjerg havde meget svært ved at komme til afslutninger mod et kompakt forsvar og flotte målmandspræstationer. Det var et meget tændt Skanderborg hold, som havde let ved at ved at spille sig til gode chancer, som alle blev udnyttet effektivt.  Skanderborg øgede støt og roligt føringen mod et mere og mere modløst hjemmehold og kunne gå til en velfortjent pause med stillingen 8-19.

Anden halvleg blev startet lidt usikkert med flere enkeltmandspræstationer og Esbjerg lykkedes med at fastholde målforskelle i de første 9 minutter. Herefter skærpede Skanderborg igen koncentrationen og begyndte at øge føringen igen til slutresultatet 16-36.  Der var samtidig flot debut i 1.division til Jonas Bang og Mads Sejersen.

Det var dog en kamp uden rigtig spænding, mod et noget modløst Esbjerg hold, der trods fysikken ikke kunne være  med på Skanderborgs flotte niveau.

Træner Andreas Bjerre udtaler efter kampen “Vi er meget tilfredse med holdets indsats i dag og den koncentration som drengene viser i hele kampen”.  Der var positive takter både i forhold til forbedring af antallet af tekniske fejl, scoringsprocent og redningsprocent, og aftenens sejr giver 2 vigtige point og placerer holdet på en 1.plads efter 3 kampe. Ikke mindst var det en flok glade drenge, der tog busturen hjem til Skanderborg igen.

Målscorere: Christian Jacobsen 9, Thomas Munk 6(2), Christian Lundbye 5, Oliver Juhl 5, Lucas Eichwald 4, Emil Jessen 4, Jacob Nortvig 1, Jacob Villemoes 1, Mads Sejersen 1

Redningsprocent: Tobias Nordahl 60%, Jonas Bang 40%

Job: 201617-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold Group: Skanderborg Håndbold U16 Drenge

 

Website Security Test