Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Et tophold kommer på besøg

Webredaktør, udgivet d. 11. oktober, 2016

Sportschefens optakt til Skanderborg – Nyk.F. Håndbold, ons. 12/10 kl. 19.30

Så er der igen tophåndbold i Morten Børup Hallen – Nykøbing Falser med Kristina ”Mulle” Kristiansen og Nathalie Hagmann i spidsen kommer på besøg.

Den første meget hårde periode i Primo Tours Ligaen, med 5 kampe på kun 14 dag er overstået med nogle flotte præstationer. Hvor vi havde Viborg HK og Odense Håndbold ude i tovene, og gode halvlege mod både Randers HK og SK Aarhus.laura-damgaard-lund-160918-06

Vores talentfulde piger er i gang med en meget hård sæson, hvor vi uge efter uge, skal op mod top professionelle teams, hvor håndbolden er deres levebrød. Den præmis acceptere vi 100 %, og vi glæder os over, at vi har fået muligheden for i 22 kampe, at blive testet mod verdens bedste håndboldspillere.

Nykøbing Falster Håndbold er af alle eksperter blevet tippet til en top4 placering, og det har de bestemt også mandskabet til, for på alle pladser er der enten danske, svenske eller brasilianske landsholdsspillere, men det er ikke noget der skaber frygt hos os, men derimod øget motivation og lyst til at vise, hvor tæt vi er på at matche et så spændende hold.

Det er 6. runde af Primo Tours ligaen, og desværre har vi ikke endnu fået point, og vi ved det bliver svært, men vi lover, at vi vil kæmpe for det hver eneste dag, og den dag det lykkedes, skal I være der til at fejre det med os, for det vil være en større præstation, end da vi vandt 1. division.

Henrik Lyngby,

Sportschef – Ligadamer

Website Security Test