Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

De brændte chancers aften

Webredaktør, udgivet d. 23. oktober, 2016

Referat, Primo Tours Ligaen, København Håndbold vs. Skanderborg Håndbold, 35-21 (17-10)

Skanderborgs træner Mikkel Voigt Frederiksen havde i optakten til fredagskampen i København understreget, at 8660-kvinderne skulle ramme et højt niveau og ikke mindst arbejde godt sammen gennem hele kampen, hvis der skulle point med hjem fra hovedstaden.

Det var ikke mindst for de to holds trænere en ganske speciel kamp. Mikkel Voigt skulle stå som udebanetræner på sin gamle hjemmebane, Frederiksberghallerne, hvor han har været træner gennem mange år ­- og træner for modstanderholdet var den ’gamle’ Skanderborgdreng Claus Mogensen.

Kristina Jørgensen, Skanderborg Håndbold (20) 12.10.2016. Primo Tours Ligaen, Skanderborg Håndbold-Nykøbing Falster Håndbold

Skanderborgs niveau nåede dog ikke de højder, som holdet tidligere i sæsonen har vist – og det gode samspil, tja, det blev slået helt ud af banen allerede i de første minutter.

Claus Mogensen havde efterlyst aggressivitet hos sit hold, der består af blandt andet en god håndfuld landsholdsspillere, og det fik han. Den kogende Frederiksberghal med over 1000 entusiastiske København-fans brusede og gav hjemmeholdets spillere vinger. I løbet af ni minutter var de foran 8-0, og Skanderborg havde for længst haft sin første timeout uden den store effekt.

Det blev de brændte chancers aften, og selv om Skanderborgspillerne havde problemer med at finde den fælles kriger frem, så fortsatte de med at kæmpe individuelt og fik da også hentet lidt ind på hjemmeholdet op til pausen. Men de fik aldrig bidt sig fast, endsige hentet det gode samspil ind på banen igen.

Kirsten Bjernemose 24.09.2016. Primo Tours Ligaen, Skanderborg Håndbold-Randers HK

Nederlaget skal nu fordøjes, den indre og den fælles kriger findes frem –så holdet er klar til næste udfordring, som er FC Midtjylland, der kommer til den allersidste dameligakamp i Morten Børup Hallen, alias Cigaræsken, på onsdag 26. oktober kl. 19.30.

Også til denne kamp håber hold og trænere på masser af opbakning fra publikum på lægterne!

Målscorere for Skanderborg: Laura Damgaard 7, Sarah Stougaard 2, Trine Knudsen 2, Sofia Deen 2, Steinunn Hansdottir 2, Kristina Jørgensen 2, Othilia Christensen 2, Celine Elkjær Holst 1, Ida Langbo Mikkelsen 1.

Website Security Test