Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Cigar Bryg & Green Gunbeer

Webredaktør, udgivet d. 16. oktober, 2016

Til torsdagens begravelsesfest for Cigaræsken bliver der serveret helt særlige dråber til publikum før, under og efter kampen, af en helt særlig tidligere spiller i klubben.

Oprykning til 3 div 1989 1990 2Tidligere Gunman Lars Kromand er manden bag både Skanderborg Bryghus og for de 2 special bryg som bliver tappet gratis ud til alle publikummer med cowboyhat, under hele arrangementet på torsdag.

Cigar Bryg og Green Gunbeer er navnene som brygmesteren har valgt til de 2 bryg som flyder i hanerne på torsdag.

Lars Kromand var tilbage i starten af halvfemserne et af de største talenter i klubben, og han nåede 25 divisionskampe med 129 mål til følge. Det var i sæsonerne 87/88 og igen i 90/91, hvor klubben for alvor startede opturen fra serie håndbold til divisionerne.

Lars Kromand måtte desværre indstille karrieren i en alt for tidlig alder grundet en alvorlig korsbåndsskade, og kom aldrig igang igen på højeste niveau efter han blev skadet i 1991. Han startede derefter en enestående erhvervs karriere som en af 3 grundlæggere af guldægget Zitcom, som de 3 grundlæggere solgte sidste år. Idag bruger Kromand det meste af sin tid på opstarten af det nye lokale Skanderborg Bryghus hvor han er storaktionær, og vi kunne vel næppe finde en bedre ansvarlig for de våde varer til en største håndbold fest i Skanderborg.

Så giv lige Lars Kromand en cowboy highfive når i henter og prøvesmager de gyldne dråber på torsdag…..

ps….ta en taxa – der er alligevel ingen p-pladser

skanderborg-bryghus

 

Website Security Test