Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ærgerligt nederlag til U18D

Tom Kristensen, udgivet d. 29. oktober, 2016

U-18 drenge 1. Division:  Skanderborg Håndbold – Silkeborg-Voel 23-25 (14-11)

Dagens kamp stod mod ærkerivalerne fra Voel. Efter en skidt start på turneringen var drengene opsat på en sejr i dag. Silkeborg er et hold vi ofte spiller meget lige og meget spændende kampe imod, i dag var ingen undtagelse.

Skanderborg kom godt fra start. Drengene spillede hurtigt angrebsspil og lykkedes med meget. Forsvaret stod kompakt 6-0 og holdt et godt forsvar. Efter 10 minutter var stillingen således 7-3 til de grønne.

Efter 20 min gik gassen dog lidt af ballonen og Voel åd sig stille og roligt ind på os. Få sekunder før halvleg tilkendes vi et frikast som vores eneste stregspiller (i fravær af Andreas Søgaard, der er ude med en knæskade) sættes til at skyde. Dommerne vurderer at Rasmus Meyer skyder en modstander direkte i ansigtet og han tildeles derfor rødt kort. Vi går til halvleg med stillingen 14-11 og ingen stregspiller til anden halvleg.

2. halvleg begyndte godt, forsvaret havde ændret taktik til 4-2 forsvar som forstyrrede Voels angrebsspil noget. Men hurtigt faldt drengene tilbage til det ideforladte og forudsigelige spil, hvor angreb og skud hurtigt blev læst af modstanderen ikke mindst målvogteren. Kort inde i anden halvleg rammes vores venstrefløj Frederik Iversen, af nok en albue i ansigtet. På nuværende tidspunkt har jeg ingen viden om hvorvidt næsen er brækket, men Frederik udgik af kampen. Så allerede efter 40 min er stillingen 18-17. Midt inde i 2. halvleg har drengene sat deres forspring på 6 mål overstyr og kampen fortsætter meget tæt. Efter 50 minutters spil står der således 21-21. Voel trækker det længste strå og vinder kampen 23-25.

Målscorer for Skanderborg: Frederik Iversen 5, Mads Ohlsson Svangren 5, Frederik Damgaard 3, Nicklas Christiansen 3, Jacob Jessen 2, Mathias Ruff 1, Lasse Aebeloe 1, Nicolai Falkenberg 1, Tobias Faurskov 1, Jesper Redlefsen 1

Redninger Salah Boutaf 28%

Job: 201617-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold Group: Skanderborg Håndbold - U18 Drenge

 

Website Security Test