Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

TV-premiere mod TTH

Webredaktør, udgivet d. 26. september, 2016

Optakt Skanderborg Håndbold – TTH Holstebro 27/9 kl. 19.30 i MB-hallen

Tirsdag aften, gæster sidste års bronzevindere, Team Tvis Holstebro, Morten Børup Hallen.

Dette opgør bliver første møde mellem Primo Tours Ligaens to yngste mandskaber. Mens aftenens modstandere har sparet stjernerne væk, har vi i Skanderborg Håndbold fastholdt vores stamme og fået tilført yderligere en stribe unge og talentfulde spillere. Der er med andre ord lagt op til en rigtig god og intens tirsdag aften i Cigaræsken.christina-joergensen-160918-27

På modstandernes holdkort er dygtige spillere som Annette Jensen, Pauline Bøgelund og et gensyn med sidste sæsons Skanderborg-spiller, Amalie Wichmann. Modstanderen er krydret med et par meget hurtige fløjspillere – som meget gerne vil fremad – og to dygtige keepere i Marianne Lundsby og Ida Vium. Selvom bronzevinderne ikke er på samme niveau som sidste sæson, er den unge trup meget talentfuld og vil ramme perioder, hvor der vil blive leveret på et meget højt niveau.

I Skanderborg-lejren har vi set frem til denne kamp. Team Tvis Holstebro ser spændende ud, men vi synes faktisk, at de ligger meget godt til os. Endnu engang får vi fornøjelsen af at spille på hjemmebane i Cigaræsken og vi håber virkelig at publikum endnu engang vil hjælpe os til at præstere! Der skal ikke herske nogen former for tvivl om, at den støtte hjemmebanen giver os, er uvurderlig for piger og trænere. Vel mødt – og kom i god tid.

God kamp til TTH Holstebro, publikum og kampens to dommere, Jakob Falkenberg og Kasper Kolstrup.

Billetter købes i døren:

Voksne 65,- kr., børn 10-18 år: 35,- kr. og børn u/10 gratis entre

Website Security Test