Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Svensker opgør i Elling

Webredaktør, udgivet d. 1. september, 2016

Skanderborg Håndbold – Alingsås HK 23-27 (11-12)

Alingsås_kommunNæstsidste testkamp inden pokalkvartfinalen næste fredag, stod meget langt nordpå i Strandby/Elling mod et af de bedste hold fra Sverige. Kampen gav en længe ventet debut til Kasper Irming, der utålmodigt er blevet holdt tilbage fra træningskampene indtil videre.

Kasper Irming fik en ganske udemærket debut med 6 mål, men helt naturligt manglede han noget rytme i spillet efter den lange kamppause.

Cheftræner Nicolej Krickau fortæller om kampen:

Det blev en rigtig god træningskamp for os, mod en modstander der spiller lidt anderledes end det vi mder til dagligt. Alingsås kom buldrende fra kampens start, hvor vi tydeligvis ikke var kommet ud af bussen endnu. De straffede os rigtigt hårdt på deres gode kontrafase og specielt den svenske landsholdsspiller Jesper Konradsson gjorde ondt på os. Vi var bagud 2-6 efter kun 7 minutter men vi fik stille og roligt stabiliseret os i løbet af 1. halvleg. Efter pausen fandt vi aldrig helt rytmen i spillet men jeg hæfter mig alligevel ved flere gode ting fra kampen. Vi fik Kasper Irming igang og det så bestemt lovende ud, selvom han naturligvis skal have mere tid til at finde ind på holdet. Han lavede nogle fine mål og han bliver en stor gevinst for os senere på sæsonen. Vores fløje Mike Haack og Andreas Væver var rigtigt skarpe og Jacob Aaquist fortsatte hans gode udvikling, så på trods af resultatet er jeg godt tilfreds med de ting jeg fik med herfra.

Kampen gav også debut til førsteårs U18 målmand Salah Boutaf, der fik sin ilddåb på højeste niveau i Kristoffer Laursens fravær.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Kasper Irming 6, Andreas Væver 5, Mike Haack 3, Jacob Aaquist 3, Rasmus Kaagaard 1, Jeppe Krogh 1, Morten Kirk Olesen 1, Jonas Eichwald 1, Jeppe Jonasson 1, Martin Mauer Larsen 1.

Målscorer Alingsås HK:

Marcus Enström 5, Emil Frend Öfors 4, Johan Nilsson 4, Pontus Johansson 3 (2), Daniel Tellander 2, Max Darj 2, Jesper Konradsson 2, Anders Alfredsson 2.

Alingsås

Website Security Test