Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sidste testkamp – nu er det alvor

Webredaktør, udgivet d. 5. september, 2016

Træningskamp

Århus Håndbold – Skanderborg Håndbold 32-26 (18-15)

En dårlig generalprøve giver en god premiere….

Hurtig Jacob AaquistDet gamle ordsprog tager The Green Gunmen med sig fra mandag aftens sidste testkamp, som stod i Århus mod de lokale orangefarvede liga kollegaer. For det blev sandt for dyden ikke nogen stor håndbold oplevelse, hverken fra det ene eller andet hold, men med Århus som klart bedst.

Skanderborg kom simpelthen med for lidt intensitet og vildskab til at kampen kunne blive spændende. Om det var frygten for skader før fredagens åbnings opgør mod Sønderjyske vides ikke, men noget kunne tyde på det.

Ud over langtidsskadede Besard Hakaj og Andreas Nielsen manglede vi kun Rasmus Kaagaard og Kristoffer Laursen, så i håndboldmæssig forstand er vi tæt på fuldt hold her lige før sæsonstart, så det var bestemt ikke det vi kunne skylde skylden på i dagens opgør.

Træner Nicolej Krickau var da også lidt undrende over dagens præstation:

Hurtig Jeppe JonassonJeg havde forventet mig noget mere af denne kamp, for jeg syntes vi har trænet rigtigt godt på det seneste. Efter fredags træningen var jeg sikker på at vi var der hvor vi skulle, men det var vi bestemt ikke i dag. Jeg hælder måske til den teori at vi nu har spillet nok træningskampe og nu skal der noget på spil før de sidste 10% kommer ind i spillet.

Det var meget sigende at vi fik 5 udvisninger og Århus fik ingen, det siger noget om vores manglede tilstedeværelse at vi ikke magtede at trække en eneste Århus udvisning. Eneste spiller jeg vel nærmest kan rose må være Andreas Væver, der stille og roligt nærmer sig topformen lige op til sæsonstart, men det har jeg nu en god fornemmelse af at der også er andre der viser på fredag mod Sønderjyske i pokalen.

Frederik LadefogedSkanderborg var med til 7-7 midtvejs i 1. halvleg og så fik vi nogle store udfald hvor vi grundet store fejl fik 3-4 mål imod os i træk. Pausestillingen på 18-15 kunne vi nok være bedst tilfreds med og efter pausen kom vi faktisk bedre med i kampen. En dum udvisning og en lang række 50/50 bolde der hver gang gik på Århus hænder, gjorde at Århus dg hurtigt trak fra igen og midtvejs i 2. halvleg førte værterne med 5-6 mål. Resten af kampen gik gassen helt af ballonen og begge hold spillede med en meget høj fejlrate der gjorde at kampen blev en lidt uskøn affære for de få fremmødte tilskuere.

Nu er det slut med trænings og testkampe. På fredag kl. 19.30 er der forpremiere med 1/8 finale i Santander Cup mod Sønderjyske i Cigaræskens 5. sidste herrekamp.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Andreas Væver 6, Kasper Irming 5, Jacob Aaquist 3, Kristian Bonefeld 2, Martin Mauer Larsen 2, Thomas Christensen 2, Nikkel Kaagaard 2, Jonas Eichwald 1, Morten Kirk Olesen 1, Frederik Ladefoged 1, Jeppe Krogh 1.

Udvisninger: Skanderborg 5, Århus 0

Straffekast: Skanderborg 2, Århus 2

Website Security Test