Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sæsonpræmiere i Cigaræsken

Webredaktør, udgivet d. 15. september, 2016

Optakt til Skanderborg Håndbold vs. Viborg HK, fredag 16/9 kl. 19.30 i MB-hallen

Langt om længe skydes damernes sæson 16/17 i gang og heldigvis på hjemmebane i Morten Børup hallen.

I sidste sæson sikrede vi os oprykning til Primo Tours Ligaen og det er vi naturligvis meget stolte over. Siden påske har vi derfor arbejdet på at optimere på alle parametre – ikke mindst det fysiske – og føler os endelig helt klar til at tage skridtet op. optakt-viborg

I løbet af de seneste 22 uger er der ligeledes kommet nye ansigter i truppen, som alle sammen bidrager positivt i det daglige, men som vi bestemt også glæder os til at se folde sig ud i kampene i de kommende måneder. Grundstammen på holdet har, ligesom tidligere, været elever på Skanderborg Håndbold Elite Akademi (SHEA) og talentarbejdet i byen klubben lover heldigvis godt for de kommende sæsoner.

Ambitionerne er stadigvæk tårnhøje både på den enkelte og kollektivets vegne. Vi er bevidste om, at vi skal minimere vores fejl og virkelig skabe en god base defensivt for at vinde kampe i Ligaen og ser med stor forventning frem mod at prøve kræfter med de forskellige modstandere i den kommende tid.

Dagens modstander, Viborg HK, er et utrolig dygtigt hold. I sidste sæson nåede de helt i semifinalen om det danske mesterskab og har – frem mod sæsonen her – forstærket sig yderligere. Det bliver i aften et gensyn med vores topscorer fra sidste år, Amalie Grøn, som nu slår sine folder i domkirkebyen – hende ved vi, at vi skal holde et meget vågent øje med i aftenens kamp! Udover Amalie har Viborg flere dygtige profiler i bl.a. de to velskydende backs Line Haugsted og Marie Gnabouyou samt nyindkøbte Carin Strömberg der danner duo med hurtige Line Uno på playmakerpositionen. I målet har Viborg såmænd ingen ringere end Rikke Poulsen fra det danske landshold, så vi må sige, at det er et formodet tophold, der gæster Skanderborg denne aften. officielle-skanderborg-ligadamer-16-17

Selvom listen af stjernespillere er lang på gæsternes holdkort, kan vi garantere at vi går 110 % efter point i aftenens kamp. I den forgangne sæson var vi af bookmakerne spået en stille tilværelse i midten af landets næstbedste række, men de mange dygtige og purunge talenter på vores hold ville tingene meget anderledes. Vi er derfor overbeviste om, at vi – via et hårdtkæmpende kollektiv – vil kunne byde rigtig mange modstandere op til dans, særligt hjemme i Cigaræsken med publikum i ryggen.

I aftenens kamp får vi besøg af de to dygtige IHF-dommere Karina Christiansen og Line Hesseldal.

Vi byder aftenens gæster (og særligt Amalie Grøn samt Bo Rudgaard på Viborg HKs bænk (tidligere Skanderborg-træner)) velkommen til Cigaræsken og ønsker alle aktører og fans en god kamp.

Billetter købes i døren:Billet 2

65,- kr. for voksne.

35,- for børn mellem 10-18 år.

Børn under 10 år gratis adgang.

Sæsonkort:

Sæsonkort koster 500,- kr., det gælder til alle damernes hjemmekampe og udekampe dog ikke hos TTH.

Lodtrækning:flag-small-danisk-hotels

Der vil være lodtrækning i pausen på entrebilletten om et gavekort på kr. 1.500,- som er venligst doneret af dameligasponssor og i dagens anledning kampsponsor, Small Danish Hotels. Se deres hjemmeside her: http://www.smalldanishhotels.dk/

 

Website Security Test