Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Skanderborg – Sønderjyske

Webredaktør, udgivet d. 9. september, 2016

Skanderborg Håndbold – Sønderjyske 23-28 (11-12)

1/8 finalen blev endestationen for Skanderborg Håndbolds deltagelse i årets Santander Cup.

Martin MauerEfter en helt lige første halvleg så det eller rigtigt godt ud for The Green Gunmen efter pausen, hvor stillingen efter 42 minutter var 21-17 til hjemmeholdets favør. De efterfølgende 9 minutter fik gæsterne indhentet føringen og ved 22-22 med 9 minutter tilbage, var alt igen helt lige som fra kampens start.

Skanderborg bragte sig foran 23-22 på kampens flotteste scoring af Andreas Væver, og her stod uret på 52 minutter. Problemet blev at det var det sidste mål som Skanderborg lykkedes med at score, mens gæsterne fra Sønderjyske formåede at lave 6 i træk. Til slut satsede Nicolej Krickau hele butikken, og det gjorde at Sønderjyske komme til nogle lette scoringer i slut minutterne, så billedet af kampen passede ikke helt med resultatet til slut.

Kasper IrmingDet hører med til historien at Sønderjyskes nye målvogter Thorsten Fries kom på banen i de sidste 10 minutter, og han gjorde en afgørende forskel med en lang række redninger. Og det var i en kamp der de første 50 minutter ellers ikke var præget af mange redninger fra nogle af holdene. Sønderjyske stillede til start uden flere af deres normale backs, og satsede ensidigt på indspil og afslutninger fra stregspillerne. Det lykkedes Skanderborgs nye midterforsvar ikke at løse tilstrækkeligt godt, og det blev en afgørende faktor for nederlaget.

Kasper Irming fik en flot debut med 7 mål, men ligesom resten af holdet faldt hans scoringsprocenter desværre også i de hektiske sidste 10 minutter.

En kamp mellem 2 hold der i dagens opgør var meget lige, og sejren kunne sagtens have gået til begge sider. Det ligner en forsmag på en hysterisk tæt 888 Herre Liga i sæsonen 2016/2017.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Kasper Irming 7, Mikel Kaagaard 3, Mike Haack 3, Martin Mauer Larsen 3, Morten Kirk Olesen 3, Andreas Væver 2, Jeppe Krogh 1, Frederik Ladefoged 1.

Målscorer Sønderjyske:

Christoffer Fors 7, Jonas Samuelsson 6, Kenneth Bach 3, Adam Nyfjall 3, Gøran Sørheim 2, Frederik Børm 2, Claus Kjeldgaard 2, Alexander Hansen 1, Timme Ejmar 1.

Website Security Test