Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat BSV – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 28. september, 2016

BSV – Skanderborg Håndbold 34-27 (16-11)

Turnerings guderne har tildelt Skanderborgs bedste herrehold en voldsom start med næsten lutter forventede tophold i de første mange runder af årets 888Liga. Det har ikke gjort arbejdsbetingelserne med at spille et nyt kuld Gunmen sammen specielt lette, men vore lokale gunslingers gav den igen i dag hele armen i et nyt forsøg på at sikre sig sæsonens første turneringssejr.

Andreas Væver, Skanderborg Håndbold (17) 28.09.2016. 888ligaen (håndboldliga herrer). BSV-Skanderborg Håndbold

De forsvarende danske mestre står foran et uhyggeligt stramt program med Champions League i næste mange uger, så man kunne jo godt ha drømt om at få fusionsklubben lidt senere på sæsonen. Men sådan skulle det ikke være, og Skanderborg drog da også til Silkeborg Hallerne med en klippefast tro på at skabe overraskelsen. De grønne kom da også godt fra land og var foran 3-1 efter 4 minutter, efter 3 mål i træk. Det bølgede i startfasen, og efterfølgende kom der 4 BSV mål i træk, efterfulgt af 4 grønne mål i træk. Midtvejs stod der 8-7 til Skanderborg men de resterende 15 minutter tabte Skanderborg tråden og vi måtte luske til pausen bagud hele 16-11. En noget misvisende føring til hjemmeholdet, skabt nærmest udelukkende på flere redninger hos hjemmeholdets ny indkøb Sebastian Frandsen.

Efter pausen bølgede kampen slet ikke som i 1. halvleg. Ingen af holdene scorede mere end 2 mål i træk efter pausen og Skanderborgs spillere skal have ros for ikke på noget tidspunkt at sætte seksløberen i pistolbæltet. Vi kæmpede til sidste fløjt men igen i dag må vi erkende at vores defensiv ikke er på et niveau hvor vi kan drømme om point. Vi lukker simpelthen for mange mål ind, og i dag var prioriteringen klar fra trænerteamet. Skube og Markussen skulle ikke afgøre kampen, som de har gjort i alle andre kampe i denne sæson, og det lykkedes til fulde for Skanderborg defensiven. Til gengæld gav det den fornødne plads til Kasper Olsen og specielt Allan Damgaard, der boltrede sig som en fisk i de mange kubikmeter vand der blev stillet til rådighed for ham i Skanderborg defensiven.

Jeppe Krogh 2016Skanderborg forsøgte helt til sidste minut at få lukket hullet helt op til BSV, og det lykkedes desværre ikke. Til gengæld kunne hjemmeholdet straffe de sidste minutters forcering og lukke kampen med de lidt for store cifre 34-27.

Der skal arbejdes videre med specielt defensiven, og der bliver rig mulighed for at testet af på højeste niveau også i de kommende kampe. Vi har nu 10 dage i træningslokalet inden vi tager imod storsatsende HCM og derefter hedder den Mors-Thy med maksimumpoint og derefter Skjern Håndbold i Cigarens afskedskamp.

Et vanvittigt hårdt startprogram er langt fra slut, så der skal virkeligt arbejdes igennem de kommende uger for ikke helt at miste kontakten til det midterfelt som alle drømmer om at blive en del af når sæsonen slutter.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Martin Mauer Larsen 6, Andreas Væver 5, Kasper Irming 5, Morten Kirk Olesen 3, Frederik Ladefoged 3, Rasmus Kaagaard 2, Jeppe Krogh 2, Jeppe Jonasson 1.

Målscorer BSV:

Allan Damgaard 9, Kasper Olsen 7, Stefan Hundstrup 6, Nikolaj Markussen 4, Rasmus Kier 2, Sebastian Skube 2, Johan Hansen 1, Kristian Klitgaard 1, Rasmus Jensen 1, Kristian Ørsted 1.

Website Security Test