Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Lige ved og næsten i Odense

Webredaktør, udgivet d. 22. september, 2016

Referat, Primo Tours Ligaen, Odense HC -Skanderborg Håndbold, 26-22 (12-10)

Som mod Viborg i sidste weekend måtte Skanderborg onsdag aften – trods en super god indsats – se sig slået i de sidste minutter af kampen. Chana Masson og Althea Reinhardt OHC 15/16Denne gang i Odense mod tidligere landstræner Jan Pytlicks tropper. Ikke mindre end fem straffekast brændte Skanderborg på Odenses unge målmand Althea Reinhardt (blå), som da også er en fremragende målvogter; i sommer, da Danmark vandt U20-VM, blev hun kåret som VMs bedste.

Skanderborg kom ellers glimrende fra start og førte 4-1 efter tre et halvt minut, og snart måtte Pytlick tage sin første timeout. Det hjalp lidt, Odense rykkede tættere på og førte 7-5 efter små 14 minutter – men Skanderborg kom igen og kæmpede sig energisk til en føring på 9-8 efter 22 minutter. I slutminutterne af første halvleg fik Odense dog hevet yderligere nogle mål i land og førte således 12-10 ved pausen. Skanderborg blev dog ved med at hænge godt på og kom på 13-13 i løbet af de først fem minutter efter pausen.SHB-OHC ligadamer 15/16

Med små ti minutter tilbage af kampen var der kun et enkelt mål op, da Odense førte 21-20. Skanderborgmålmand Monika Kongsgaard leverede den ene store redning efter den anden, og scorede sågar sit først ligamål, efter en redning, hvor Odense spillede 7 mod 6, og målmanden ikke var nået på plads!

64 sekunder før tid var Odense foran med to mål, 24-22, og Skanderborg forsøgte sig med en meget offensiv opdækning i håb om at få fat i bolden og score et par lette mål. Det resulterede dog tværtimod i to hurtige mål af Odenses erfarne stregspiller Kamilla Kristensen til slutresultatet 26-22 – hvilket var den største føring, Odense opnåede i kampen. SHB - OHC ligadamer 15/16Da ærgrelsen havde lagt sig over, at holdet heller ikke denne gang fik point med hjem, kunne Skanderborgtræner Mikkel Voigt Frederiksen dog fremhæve et par lyspunkter:

Vi starter kampen rigtig godt og lykkes fint med vores angrebsspil. Ud over at spille os til mange målchancer, kan vi også glæde os over i dag, at Monika Kongsgaard rammer en redningsprocent på 39. Hun er samtidig godt hjulpet af et hårdtarbejdende forsvar, fortæller han. Ud over Monika fremhæver han også et stærkt arbejdende kollektiv – og en velspillende stregspiller Celine Holst, der gjorde det fint med de bolde, hun fik i angrebet.Celine Holst ligadamer 15/16 - OHC

Igen er indsatsen bestemt godkendt, men ikke udbyttet. Jeg tør næsten godt sige, at vi i løbet af de næste par kampe vil komme på pointtavlen. De to første kampe i ligaen, mod Viborg og Odense, hvor vi spiller så tæt op med dem, har kun gjort os endnu mere sultne efter sejr, understreger Mikkel Voigt Frederiksen.
Målscorere for Skanderborg: Trine Knudsen 4, Laura Damgaard 4, Kristina Jørgensen 4, Othilia Christensen 3 (2), Celine Holst 2, Annika Jakobsen 2, Sarah Stougaard 1, Stine Holm 1 – og målvogter Monika Kongsgaard 1.

Website Security Test