Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ligadamerne tager til Odense

Webredaktør, udgivet d. 19. september, 2016

Optakt Odense Håndbold vs. Skanderborg Håndbold ons. 21-09-16 kl. 19:15 i Odense idrætshal

Onsdag gælder det igen! Denne gang skal Ligadamerne en tur til Odense, hvor Odense Håndbold venter i 2. runde af Primo Tours Ligaen. Modstanderen er en spændende størrelse, som i år, under ledelse af Jan Pytlick, har til målsætning af deltage i slutspillet og derfor forstærket sig på flere poster.laura-damgaard-lund-160918-06

Med afsæt i flere gode elementer fra fredagens knebne nederlag, har vi i de forgangne træninger arbejdet videre med vores eget spil og de elementer, vi anser for afgørende i jagten på at tage point. Vi har primært lagt vores energi i det offensive spil og håber dermed på at det kollektive angreb, fungerer bedre end i sidste kamp. Spillerne skal i den forbindelse have stor ros for deres arbejdsomhed og flid i de mellemlæggende træninger.

Vi håber at se mange grønne i Odense og kvitterer med endnu en helstøbt indsats, som denne gang gerne skulle udmønte sig i point. Vi tror, at vi kan løfte vores spil et niveau op og holde fast i de gode momenter, således, at vi kan stjæle point med til Skanderborg.

 

Website Security Test