Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Krickau: Vi brænder efter revanche

Webredaktør, udgivet d. 16. september, 2016

Lørdag tager The Green Gunmen for anden gang på blot 8 dage imod Sønderjyske i Cigaræsken. Sidste fredag blev det til et nederlag i Santander Cup – i en kamp hvor Sanderborg længe lignede en vinder, men hvor Sønderjyske viste sig skarpest i afslutningen.

Lørdag kl. 15.00 gælder det så 888 Ligaen, hvor 2. runde opgøret igen hedder Skanderborg – Sønderjyske.

Gæsterne rykkede op sammen med Skanderborg for 5 sæsoner siden, og holdene har de seneste 5 sæsoner udkæmpet mange drabelige opgør mod hinanden, på både godt og ondt. Skanderborg tabte i midtugen til KIF Kolding København efter en ellers flot indsats, mens Sønderjyske fik ørene i maskinen på hjemmebane mod Aalborg, hvor det blev til et stort nederlag.

Cheftræner Nicolej Krickau ser frem til revanchen mod Sønderjyske.

Nicolej Krickau 011215-17Vi brænder virkeligt for at komme i kamp igen og vi brænder for at få revanche mod Sønderjyske og komme på point tavlen i 888 Ligaen. Vi syntes vi har lært meget af de første 2 kampe i denne uge, og har især haft fokus på vor defensiv siden sidste fredag. Der var plads til forbedringer, og jeg på at vi har fået lappet nogle af de huller defensivt som Sønderjyske lykkedes med at udnytte.  Vi fik en del positive ting med fra Kolding kampen i onsdags også, hvor vi især erne vil tage nogle ting med fra det offensive. 

Jeg håber Skanderborg fans er klar igen efter damernes flotte indsats mod Viborg iaften, for stemningen i Morten Børup Hallen kan agtens gå hen og få en afgørende betydning i en forventeligt tæt kamp. Vi plejer at spille nogle meget tætte opgør mod Sønderjyske, og det forventer jeg også imorgen, så publikum kan forhåbentlig gøre at vi får den 8. mand med på banen, og kan få kampen tippet til vores fordel.

Kampen fløjtes op kl. 15.00, i Cigaræsken på Morten Børup Vej.

Website Security Test