Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Igen kun 50 gode minutter

Webredaktør, udgivet d. 14. september, 2016

KIF Kolding København – Skanderborg Håndbold 35-30 (14-17)

KIF Kolding København er og bliver ikke The Green Gunmens livret. Det var i dag det 10. forsøg som ligahold på at få point med hjem fra udebanen, og igen i dag lykkedes det ikke.

Det så ellers mere end lovende ud før pausen. Skanderborg anført af en sprudlende Kasper Irming, viste rigtigt flotte takter og med lidt held kunne vi såmænd godt have ført med mere end de 3 mål som det endte med.

Bertram Obling 290815-01Efter pausen skete det der bare ikke måtte ske. Hjemmeholdet scorede de første 4 mål på blot 3 minutter, og alt var igen helt lige. Bertram Obling afløste herefter Kristoffer Laursen i målet, der ikke helt har fundet storformen efter en drilsk lårskade i ugerne op til sæsonstarten. Unge Obling gjorde det fornuftigt men heller ikke han kunne levere de nødvendige antal redninger for at kunne holder hjemmeholdet stangen. Skanderborg fik dog sat proppen i hullet, og kæmpede forbilledligt den efterfølgende periode. De rutinerede Kolding spillere leverede en meget flot 2. halvleg, men vi skulle helt hen til 5 minutter før tid inden sejren syntes sikker. Specielt russiske Igropulo viste god form og blev kampens topscorer med 10 mål.

kasper-irming-090916-23Kasper Irming var tilbage på hans gamle hjemmebane og viste igen at han bliver en stor gevinst for Skanderborg i denne sæson. Kamp for kamp sidder spillet bedre og det var ikke mange gram vi skulle have flyttet før vi kunne have fulgt Kolding helt til slutfløjtet.

Et nederlag er aldrig noget vi ynder, uanset modstanderen, men det ligner et Skanderborg hold der kan spille op med alle når sæsonen kommer i gang for alvor. Men det kræver at vi bliver i stand til at spille alle 60 minutter, og ikke gå tør for kvalitet efter 50 minutter som tilfældet har været de første 2 kampe.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Kasper Irming 7, Morten Kirk Olesen 5, Martin Mauer Larsen 5, Mike Haack 4, Andreas Væver 3, Frederik Ladefoged 3, Jacob Aaquist 1, Kristian Bonefeld 1.

Målscorer KIF Kolding København:

Konstantin Igropulo 10, Fabio Chiuffa 7, Antonio Garcia 6, Niko Mendegia 3, Magnus Landin 3, Morten Bjørnshauge 3, Cyril Viudes 1, Philip Stenmalm 1, Sebastian Augustinussen 1.

Website Security Test