Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

I morgen går det atter løs

Webredaktør, udgivet d. 30. september, 2016

Optakt, SK Aarhus vs. Skanderborg Håndbold 1/10 kl. 15.00 i Vejlby Risskov hallerne

I morgen går det atter løs i Primo Tours Ligaen når den etablerede fusionsklub SK Aarhus tager imod lillesøster fra Skanderborg Håndbold, som kommer til Vejlby-Risskov hallerne med en mission om revanche fra tirsdagens indsats hjemme i Cigaræsken. Othilia Christensen Liga 16/17
-“Truppen er fysisk godt rustet til morgendagens kamp i Århus.  Siden kampen tirsdag har vi arbejdet lidt med vores defensiv og mener nu, at være en del stærkere i den ende af banen end tilfældet var forleden. Derudover har pigerne heldigvis så meget selvtillid og kendskab til egne styrker, at vi med sikkerhed kommer stærkt på banen i morgen. Alle er mere end klar til, at yde en bedre indsats i kampen mod SK Aarhus i morgen – vi glæder os rigtig meget!” siger træner Mikkel Voigt.

Pigerne har forud for kampen givet håndslag på at kæmpe alt hvad de kan, for at kunne sætte sæsonens to første point ind på kontoen. Alle spillere – med undtagelse af Marie Aamand, som stadigvæk ikke er parat til kamp – meldes klar og hvis man kender pigerne ret, kan der være al mulig god grund til at tage turen til Århus i morgen.

Kampen fløjes op af dommerne Allan Theils og Stefan Schmidt kl. 15.00.

Website Security Test