Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Dobbelt A var bare bedre….

Webredaktør, udgivet d. 24. september, 2016

Skanderborg Håndbold – Aalborg Håndbold 24-30 (10-14)

Andreas Væver 24_09_2016The Green Gunmen havde håbet på at kunne drille formstærke Aalborg Håndbold i deres sidste optræden i Cigaræsken. Men sådan skulle det ikke gå, faktisk langtfra. Skanderborg startede som ønsket med målet til 1-0 ved Kasper Irming, men derfra forsvandt magien og muligheden for point meget hurtigt. 1-5 efter 10 minutter tvang sheriffen til en hurtig time-out. Den hjalp dog intet og de rødblusede fra Aalborg fortsatte ufortrødent. Efter 14 minutter stod der sørgelige 2-9 på den aldrende måltavle og det betød endnu en time-out fra Nicolej Krickau.
Denne gang lykkedes det ligaens yngste træner at få sat en prop i hullet og 3 grønne mål træk betød 5-9 og optimismen kom tilbage for en stund. Det betød en Aalborg time-out men alligevel kom vi igen tættere på ved 8-11 efter 22 minutter. Her indtraf en af mange underlige kendelser i kampen, da kampens 2 dommere valgte at pege 2 fingre af hver sin Gunman og dermed en periode med 4 mod 6. Det udnyttede gæsterne til igen at trække fra og kunne gå til pausen foran med komfortable 10-14.

Mike Haack 24_09_2016Efter pausen kom Skanderborg ud som en hold der havde en plan for at få kampen vendt, men det fik de godt spillede gæster hurtigt sat en effektiv stopper for. Det er meget længe siden vi har set en så klogt og godt spillende håndboldhold på disse kanter. Aalborg udnyttede effektivt alle Skanderborg fejl og som kampen skred frem blev fejlene desværre for mange. Efter 49 minutter var Aalborg foran med 17-27 og spændingen var reelt ude af kampen. Skanderborg vandt den efterfølgende periode med 6-1 og det tvang Aalborg træner Aron Kristjansson til 2 time-outs i træk, men tættere på end 23-28 kom vi ikke.

En yderst fortjent sejr til Aalborg Håndbold, der grangiveligt ligner et godt bud på den ene af de 2 deltagere i DM finalerne om et halvt års tid.

Mikkel Kaagaard 24_09_2016The Green Gunmen skal tilbage i træningslokalet og få fundet skarpheden frem inden de næste kampe, for der var for mange brændte muligheder og generelle fejl i dag, til at kunne true et af de bedste hold i Danmark. Og næste opgave ser ikke meget nemmere ud, da der står udekamp mod de Danske Mestre fra BSV allerede på onsdag.

Heldigvis er vi mange der knap kan huske hvornår vi sidst har tabt til BSV i en betydende kamp……:)

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Kasper Irming 7, Mike Haack 5, Morten Kirk Olesen 4, Martin Mauer Larsen 2, Andreas Væver 1, Rasmus Kaagaard 1, Thomas Christensen 1, Frederik Ladefoged 1, Mathias Smed 1, Mikkel Kaagaard 1.

Målscorer Aalborg Håndbold:

Patrick Wiesmarch 6, Sander Sagosen 5, Martin Larsen 5, Simon Hald Jensen 4, Stefan Sigurmannsson 3, Buster Juul 3, Arnor Atlason 2, Tobias Ellebæk 1, Rene Antonsen 1.

Website Security Test