Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Damerne tager imod Randers HK

Webredaktør, udgivet d. 23. september, 2016

Optakt Skanderborg Håndbold vs. Randers HK, lørd 24/9-16 kl. 13.30 i MB-hallen

I denne 3. spillerunde, får vi besøg fra Randers HK. Dagens modstandere har i en årrække været fast inventar i slutspillet og forventes igen i år at tilhøre favoritfeltet. Vi glæder os selvsagt til at byde velkommen til endnu en ligakamp i Cigaræsken lørdag eftermiddag.

På modstanderens holdkort er hele fire danske A-landsholdsspillere i form af Cecilie Greve, Maria Fisker, Katrine Heindahl og Mie Højlund, men det skræmmer heldigvis ikke vores piger, som glæder sig til at byde varmt velkommen i Morten Børup Hallen. Laura Damgaard liga 15/16

Opskriften på sejr er denne eftermiddag at følge vores eget spilkoncept og være uhyre effektive og kyniske på de chancer vi tilkæmper os undervejs. Vi ved, at vi skal arbejde meget hårdt for at få point mod hold af denne kaliber og vi er indstillet på, at starte med at opbygge en god og solid base rent defensivt.

Optaktsmæssigt har vi benyttet tiden på at indstille os på Randers’ skytter og det enorme tryk, der præger deres angrebsspil. I den anden ende af banen skal vi have flere spillere i gang – og gerne på scoringstavlen – hvilket vi har arbejdet på i forhold til den kollektive del af spillet.

Vi glæder os til at se rigtig mange mennesker i Cigaren til en fight der meget gerne skal udmønte sig i to point.

Velkommen til Randers HK og kampens to dommere, Henrik Johnsen og Claus Adelgaard.

God kamp til alle interesserede!

Herrerne spiller kl. 16.15 mod Aalborg Håndbold.

Billetpriser ligadamer:

Voksne: 65,- kr.

Børn 10-18 år: 35,- kr.

Børn u/10 år: gratis

Samlet billet til både dame og herrekampen 150,- kr.

Website Security Test