Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Besøg hos mestrene iaften

Webredaktør, udgivet d. 28. september, 2016

The Green Gunmen fortsætter her til aften det yderst hårde opstartsprogram i 888Ligaen, når vi drager på den korte tur til Silkeborg Hallerne og møder de forsvarende mestre fra BSV.

Nicolej Krickau Gunman (3)Efter sidste weekends klare nederlag til Aalborg Håndbold skal vi forsøge at hæve overliggeren i lokalopgøret, mod endnu et hold der må betegnes som yderst formstærkt. BSV har vundet alle deres første 3 kampe i 888Ligaen, er videre i Santander Cup og vandt ligeledes den første kamp i Champions Leauge i Kadetten.

Cheftræner Nicolej Krickau erkender at det er en stor opgave der venter forude, men han ryster ikke på hånden over opgaven mod endnu et hold med 2 cifret millionbudget.

Vi stiller med samme hold for 5. kamp i træk, og det har jeg aldrig prøvet før som seniortræner. Jeg håber på at vi snart får noget udbytte af at kunne stille med samme hold i en længere periode, upåagtet at vi møder stort set alle de formodede tophold her i starten af turneringen.

Vi håber meget på at kunne gøre det bedre end tilfældet var i lørdags mod Aalborg, hvor vi i nogle perioder af kampen var Aalborg underlegne. Vi har haft stor fokus på at forbedre forholdet mellem forsvar og målmænd, for vi må bare være ærlige og sige at det er et krav at vi får flere redninger for at kunne vinde i 888Ligaen. Den mangelvare arbejder vi stenhårdt på at få tilført, og det skal nok komme før eller siden.

Nicolej Krickau GunmanHos BSV skal vi naturligvis holde et ekstra øje på duoen Skube/Markussen, der virkeligt har været gode her i starten af sæsonen. Nu er vi jo ikke The Green Gunmen for ingenting, og selvfølgeligt har vi lagt en snedig plan i Saloonen mandag og tirsdag. Vi går ind til kampen i et forsøg på at vinde, som vi altid gør, og så må det briste eller bære. Vi ved vi snart kommer til at præstere i alle 60 minutter i kamp, og jeg er fuld af fortrøstning for at det kommer til at ske i aften.

Kampen fløjtes op kl. 18.30 – fløjtes af Daniel Krause Kjær og Niclas Pedersen.

Kampen vises ikke på TV – følg med på Skanderborg Håndbold APP

Website Security Test