Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storsejr i første test mod Odder

Webredaktør, udgivet d. 9. august, 2016

Skanderborg Håndbold – Odder Håndbold 37-23 (21-13)

Den første testkamp af ialt 6 inden sæsonen åbnes mod Sønderjyske i pokalen, stod idag på hjemmebane mod lokalrivalerne fra Odder Håndbold. The Green Gunmen har været igang i knap 3 uger og som kampen forløb var det tydeligt at Skanderborg er længere med forberedelserne end gæsterne fra Odder.

Cheftræner Nicolej Krickau havde valgt at give de 2 U20 landsholdsspillere Frederik Ladefoged og Mike Haack lidt ferie efter de kom fra VM turneringen i søndags, og derudover var der kun Andreas Nielsen og Kasper Irming der ikke kom på banen i dagens test.

Jacob Aaquist 191115-05Fra kampens start var Skanderborg i teeten og efter 10 minutter stod der 7-3 på den aldrende lystavle på gavlen i Cigaræsken. Odder kom dog stærk igen og 5 minutter senere stod der 8-8, men herfra gik det kun en vej, og det var Skanderborgs. Anført af en skarp Jacob Aaquist kunne Skanderborg gå til pausen foran 21-13.

Efter pausen udbyggede hjemmeholdet føringen og efter 32 minutter var der 10 måls forskel for første gang. Trænerteamet fik bragt mange spillere i spil i forskellige konstellationer og hele 12 spillere kom på tavlen i løbet af de 60 minutter.

Kampen endte med en overbevisende 14 måls sejr, mod et Odder hold med hele 7 tidligere Skanderborg spillere på holdkortet.

Næste testkamp er på næste tirsdag kl. 17.30 i Ry Hallen mod BSV, som bliver sidste mulighed for at se The Green Gunmen i omegnen af Skanderborg inden sæsonpremieren.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Jacob Aaquist 6, Besard Hakaj 4, Rasmus Kaagaard 4, Martin Mauer Larsen 4, Jonas Eichwald 3, Mikkel Kaagaard 3, Jeppe Krogh 3, Andreas Væver 2, Morten Kirk Olesen 2, Thomas Christensen 2, Bertram Obling 2, Jeppe Jonassen 1.

Website Security Test