Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skifte i herreliga trænerteamet

Webredaktør, udgivet d. 11. august, 2016

Sportschef Torben Væver har måtte skifte ud i trænerteamet på herreliga holdet i forbindelse med opstarten til den nye sæson.

Planen var at trænerteamet fra sidste sæson skulle fortsætte uforandret også i 16/17 sæsonen, men pga familieforøgelse med barn nummer 3, har Rasmus Hauge erkendt at timerne i døgnet simpelthen ikke længere slår til. Han har bedt om at blive fritaget for sin plads som assistent træner med omgående virkning, og det har vi naturligvis efterkommet.

Det er i forvejen en stor mundfuld at have fuldtidsarbejde ved siden af trænergerningen, og læg dertil 3 små børn, så var der ganske enkelt ikke nok timer tilbage i døgnet. Rasmus tager nu en pause som klubtræner, men vi håber han kommer tilbage i trænergerningen på et senere tidspunkt. Vi vil gerne takke Rasmus for det store arbejde han har lagt i Skanderborg Håndbold de sidste 4-5 år, hvor han haft en stor andel i talentudviklingen på SHEA og senest arbejdet omkring ligaholdet.

jesper fredinVi har heldigvis hurtigt fået genbesat stillingen som assistent, og her er vi glade for at kunne sige velkommen tilbage til Jesper Fredin.

Jesper var i sidste sæson træner for vores 2. divisionshold og var tæt tilknyttet til ligaholdet gennem sæsonen.

Jesper Fredin var ellers blevet ansat som træner for Kolding HK´s herrehold til den kommende sæson, men ledelsen i Kolding HK var heldigvis yderst forstående overfor den chance der opstod for Jesper. Vi skylder Kolding HK en stor tak for deres velvilje og vi er rigtigt glade for at det hurtigt kunne lykkedes at få assistenttræner sædet besat med vores klare førstevalg til den ledige plads i vores trænertrekløver.

Fakta:

Navn: Jesper Fredin

Alder: 30 år

Kæreste: Pernille

Bopæl: Kolding

Uddannelse: Læser idræt på Århus Universitet

Titel: Assistant Sheriff

Website Security Test