Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr over GOG i Ejby Hallen

Webredaktør, udgivet d. 25. august, 2016

KFUM Elite Cup 2016

Skanderborg Håndbold – GOG 32-29 (13-17)

Første kamp i årets KFUM Elite Cup stod på neutral bane i Ejby Hallen mod den fynske stolthed GOG. Sidste års bronzevindere stillede med alle 3 nyindkøb, Torsten Laen der er kommet hjem fra KIF Kolding København, og de 2 norske profiler Gøran Søgaard og Magnus Jøndal.

Skanderborg stillede til start uden Morten Kirk Olesen og Mikkel Kaagaard der begge plejer småskader, og Kasper Irming der først i denne uge har startet på haltræningen.

GOG 2016Det blev en kamp med meget stor forskel på niveau imellem de 2 halvlege, i hvert fald for Skanderborgs vedkommende. Første halvleg var resultatmæssigt meget lige helt frem til få minutter før pausefløjtet, hvor GOG fik skabt kampens hidtil største føring på 17-13. Føringen kom efter en lag række grønne fejl, hvor især vore forsøg på indspil til stregspillerne var af yderst tvivlsom kvalitet. I den anden ende af banen var det stadig tydeligt at savnet af Besard Hakaj som styrmand gør rigtigt ondt. Gang på gang udnyttede GOG den ringe kommunikation og kunne bringe sig i alt for frie scoringspositioner lige midt for mål.

Jesper Redlefsen 2016 2Der var i den grad plads til forbedring efter pausen, og det skulle da også vise sig at blive tilfældet. Et helt anderledes tændt mandskab kom ud til 2. halvleg og fik hurtigt barberet GOG føringen ned. Fynboerne straffede dog efterfølgende et  par fejl i kontraspillet til igen at bringe sig i front med 4-5 mål, men det skulle vise sig at blive en stakket frist for de gule fra Gudme. Midtvejs i 2. halvleg var alt igen lige ved 22-22 og derfra forblev kampen helt lige. Mike Haack udlignede slutteligt til 28-28 i den ordinære kamp, og derfra gik holdene direkte til straffekast afgørelse.

Martin Mauer, Jonas Eichwald og Jesper Redlefsen scorede sikkert på de 3 første forsøg, og da både Tobias Møller og Gøran Søgaard brændte deres forsøg for GOG, kunne Jacob Aaquist afgøre kampen til Skanderborgs fordel ved at omsætte det 4. forsøg i sikker stil.

Resultatet betyder at Skanderborg nu skal spille om placeringerne 1 til 4 lørdag og søndag i Skjern, hvor lørdagens opgave bliver Skive fH der i dagens anden kamp slog Team Tvis Holstebro, også efter straffekast afgørelse..

Jesper Redlefsen 2016 1Kampens store oplevelse var U18 landsholdsspiller Jesper Redlefsen, der endnu kun er U18 spiller på SHEA. Han fik chancen de sidste 30 minutter da Mikkel Kaagaard ikke var meldt klar til kamp. 5 mål på 5 forsøg blev den imponerende statistik for den unge venstre fløj, der bestemt ligner en fremtidens mand på den position i dansk håndbold.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Mike Haack 7, Jesper Redlefsen 5, Thomas Christensen 4, Martin Mauer Larsen 4, Andreas Væver 3, Frederik Ladefoged 3, Jacob Aaquist 2, Jonas Eichwald 1, Kristian Bonefeld 1, Rasmus Kaagaard 1, Jeppe Krogh 1.

Website Security Test