Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ligadamerne til træningsstævne

Webredaktør, udgivet d. 29. august, 2016

Træningsstævne i Oldenburg Tyskland

Forventningsfulde og i god fysisk form og forfatning satte pigerne sig fredag morgen i bussen med kurs mod Tyskland, hvor VfL Oldenburg fra den tyske bundesliga havde inviteret til træningsturnering.Oldenburg 2

Arrangementet fungerede upåklageligt og stævnet var generelt af utrolig høj kvalitet. De otte deltagende hold var af niveau meget lige, hvilket gav samtlige kampe til stævnet en rigtig fin intensitet og spænding.

Skanderborgs ligadamer mødte i puljen VfL Oldenburg (hjemmeholdet), HC Lada Togliatti (Rusland) og BVB Dortmund 09 (Tyskland) i nogle virkelig brugbare kampe. Søndag mødte pigerne DHK Banik Most (Tjekkiet) og Pogon Baltica Stettin (Polen) og spillede ligeledes to gode kampe. Oldenburg 3

Vi spillede i weekenden fem kampe, som alle indeholdte forskellige fragmenter vi tager med videre. Særligt på forsvarsspillet voksede vi enormt meget undervejs og fik rettet ind i nogle dele af forsvarsspillet, som tydeligt blev forbedret fra første til sidste kamp. Offensivt har vi stadigvæk et stykke vej til vi virkelig udnytter vores stærke kollektiv og bredde på holdet. Positivt var det dog af se vores fløje være effektive i afslutningerne og den gradvise fremgang på spilrytmen, vi oplevede undervejs i stævnet. Sidst men ikke mindst, noterer jeg mig ved, at vi blandt de øvrige deltagere fik prædikatet, som det hold med mest “team power”/gejst, det har vi talt en del om og vi må rose pigerne på den del”, siger træner Mikkel Voigt om stævnets spillemæssige udnytte.

Samlet set vandt pigerne 3 kampe og tabte 2 hvilket rakte til en 5. plads. Stævnet blev vundet af Buxtehuder SV. Oldenburg 1

Weekenden var uden tvivl en stor gevinst for holdet, hvor samtlige spillere i løbet af turneringen leverede præstationer på et højt niveau.

Holdet var sent søndag aften tilbage i Skanderborg og snart indledes de sidste forberedelser før ligapræmieren mod Viborg HK den 16. september på hjemmebane kl. 19.30.

Vi glæder os til at se rigtig mange mennesker i Cigaræsken til den første kamp og håber på, at I vil dukke op og bakke damerne godt op!

Website Security Test