Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

HAPPY scannet

Webredaktør, udgivet d. 26. august, 2016

Skanderborg Håndbolds farverige maskot HAPPY er jo som bekendt gravid, og skal nedkomme i november måned med en lille ny.

Happy 2016Igår var HAPPY til den traditionelle 18 ugers drage scanning på Viborg Drageprivathospital og her viste det sig at alt forløber lige efter planen, og både mor og babydrage har det aldeles fremragende.

Billederne afslørede desværre ikke om det er en hun eller han-drage – da den lille lå med halen i munden og forhindrede scanningspersonalet i at afgøre kønnet, men det står fast at der kun er tale om en enkelt drage, og ikke tvillinger som ellers er ofte set i Skanderborg Håndbolds personkreds.

Det blev i forbindelse med scanningen besluttet at HAPPY skal føde ved en hjemmefødsel, når fødslen går igang i november måned.

Der er stadig intet afgørende nyt omkring hvem faderen er, men efter scanningsbillederne er kommet frem, vil redaktionen ikke længere afvise at Pascal “Pommes” Hens kunne være indblandet. Frisuren henleder tankerne på noget vi har set før, samt det faktum at fostervandsprøverne viste et usædvanligt højt indhold af karry……

Drage Happy Baby scanning

Website Security Test