Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Cafe Fritten åbnede søndag

Webredaktør, udgivet d. 1. august, 2016

Søndag eftermiddag åbnede Skanderborg Håndbolds største bod på Smukfest, Cafe Fritten på Kærligheden mark 2.

Festival 2016 1Hele Kærligheden var fyldt på få minutter med glade og feststemte festivalgæster, og det betød travlhed i butikken fra første minut.

Skanderborg Håndbold har ialt 3 store boder under Smukfest. Ud over Cafe Fritten på Kærligheden er det Restaurant Måltid på Sølundsindgangen i skoven, samt i og omkring klubhuset i Vrold, hvor Voss dynastiet sammen med veteranerne står for det bedste og mest hyggelige campingområde under Smukfest. De 2 sidstnævnte boder åbner tirsdag.

Cafe Fritten og Måltid er ungdomsafdelingens boder og overskuddet herfra går udelukkende til talentudvikling i Skanderborg Håndbold. Der bliver brugt tusindvis af frivillige timer med planlægning, opbygning og nedtagning, og alle vagter er også besat af lutter frivillige i form af spillere, forældre og gode venner af klubben.

Festival 2016 2Indtægterne fra arbejdet på SMUKFEST er altafgørende for at vi igennem mere end 30 år har haft en af Danmarks bedste ungdomsafdelinger, for kvalitet i talentudvikling koster rigtigt mange penge.

Den kommende uge knokler mange hundrede ægte GRØNNE i HJERTET for at vi fortsat kan lave et fantastisk ungdomsarbejde i Skanderborg Håndbold, og de gør det 24 timer i døgnet, hele ugen.

Det er foreningsarbejde med stort F – det er foreningsarbejde når det er bedst !

Vagtplanerne ser ganske fornuftige ud den kommende uge – men vi kan altid bruge en ekstra hånd. Har du tid og lyst til at give en hånd til glæde for Dansk Håndbolds kommende stjerner, så skriv en mail på shfestival2016@gmail.com, så bliver du kontaktet.

Du behøver ikke være medlem af klubben, blot have lyst til at give en hjælpende hånd i et sjovt fællesskab.

Festival 2016 4

Website Security Test