Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Besard Hakaj alvorligt skadet

Webredaktør, udgivet d. 16. august, 2016

Under torsdags træningen kom vores Norske stregkæmpe Besard Hakaj alvorligt til skade med det ene knæ. Et hændeligt uheld i en forsvarsaktion betød at den hårdføre nordmand måtte udgå af træningen og selv var han ikke i tvivl om at noget var galt. Frygten gik straks på at det bagerste korsbånd var spruget, og dermed ville sæsonen være slut allerede inden den var begyndt.

Besard Hakaj 170316-9913Fredag blev Besard Hakaj scannet på Viborg Privathospital og allerede lørdag fik vi dommen. Heldigvis var det ikke korsåndet, men derimod det midterste ledbånd der var sprunget, samt en flænge i menisken.

Allerede her til middag blev Besard opereret af Søren Kjeldsen på Viborg Privathospital, og Besard var allerede frisk nok til at overvære testkampen i Ry Hallen tirsdag aften.

Lægernes forsigtige bud lyder på en pause fra håndbolden på mellem 3 og 4 måneder, så i bedste fald kan vi råde over vores forsvars styrmand i det hårde december program.

De kommende 6 uger skal Besard gå med benet i en skinne, hvorefter genoptræningen kan starte.

Cheftræner Nicolej Krickau var både lettet og ked af det da dommen kom i weekenden.

Besard var til denne sæson vores absolutte forsvarsstyrmand og det betyder nu at vi står med næsten ene nye folk i vores midterforsvar. Det giver os en helt masse ekstra arbejde den kommende måned, som vi selvfølgeligt gerne havde været foruden. Det var selvfølgeligt en lettelse at det ikke var korsbåndet, som havde betydet en pause på op mod et år, men 4 måneder er også rigtigt lang tid for os at undvære vores klare førstevalg i både midterforsvar som på stregen i offensiven.

Vi har heldigvis tid til at få indarbejdet nogle gode nye konstellationer og vi må jo bare erkende at skader er en del af vores sport. Vi har godt nok taget vores del af dem de seneste sæsoner, så vi er jo ligesom inde i rytmen med at finde gode alternativer. Det er en alvorlig streg i regningen for os når det er en så stor profil der er ude mindst det halve af sæsonen, men der er ikke andet at gøre end at tage de største arbejdshandsker på.

Vi ønsker alle Besard Hakaj god bedring og håber han hurtigt er tilbage på banen senere på året.

Besard Hakaj 2016 skade

 

Website Security Test