Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nederlag i finalen til Skjern

Webredaktør, udgivet d. 28. august, 2016

Spar Nord Bank Cup, Finale

Skjern Håndbold – Skanderborg Håndbold 29-25 (12-12)

Det var tyndet lidt ud i truppen før dagens finale i Spar Nord Cup mod Skjern Håndbold. Ud over lagtidsskadede Besard Hakaj var Kasper Irming trods påbegyndt haltræning, også bænket hele weekenden. Begge Kaagaard brødrene samt målvogter Kristoffer Laursen blev også sparret i forhold til de vigtige kampe der begynder om mindre end 2 uger.

Skjern 222Men der var stadig masser af friske folk at bringe i spil mod hjemmeholdet fra Skjern Håndbold, i en pænt besøgt Skjern Bank Arena. Hjemmeholdet kom bedst fra start men midtvejs i 1. halvleg var det Skanderborg der bragte sig i front med 3 mål og Ole Nørgaard måtte bruge hele 2 time-outs før pausen.

Efter pausen kom Skjern flyvende ud og et direkte rødt kort til Thomas Christensen satte yderligere skub i hjemmeholdets kontramaskine i overtal. Skjern fik lavet et hul på 3-4 mål og det hul formåede Skanderborg aldrig at lukke den resterende del af kampen.

Med 2. pladsen fik anføre Morten Kirk Olesen overrakt en check pålydende 5.000 dkr. som dermed lægger en god bund i den nystartede bødekasse for sæsonen 2016/2017.

Sheriff Krickau var vældigt fint tilfreds med weekendens udbytte.

Skjern 333Vi fik 3 gode kampe i benene og specielt vores midterforsvar er gradvist blevet forbedret i løbet af de 3 kampe. Jeppe Jonasson er ved at finde sig til rette som omdrejningspunkt i midterforsvaret og også Jeppe Krogh har vist gode takter. Angrebsmæssigt er det fortsat en fornøjelse at følge Jacob Aaquist, som tager mere og mere ansvar og han bygger på hver eneste dag i øjeblikket.

3 kampe på 4 dage kan være hård kost for en trup, men vi har passet godt på de folk der har haft småskader og fået brugt hele truppen til sidste mand, så det er jeg yderst tilfreds med. Resultaterne lægger jeg ikke så meget i på nuværende tidspunkt, det er først på næste fredag det for alvor begynder at være spændende hvad der står på måltavlen når kampene er slut.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Jacob Aaquist 6, Martin Mauer Larsen 3, Jesper Redlefsen 3, Frederik Ladefoged 2, Andreas Væver 2, Bertram Obling 2, Morten Kirk Olesen 2, Mathias Smed 1, Thomas Christensen 1, Mike Haack 1, Jeppe Krogh 1, Jonas Eichwald 1.

Website Security Test