Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sidste Gunman på plads til 15/16

Webredaktør, udgivet d. 15. juli, 2016

Højre back Thomas Christensen med en fortid i Bjerringbro og Randers bliver foreløbigt den sidste brik i Gunman puslespillet til sæsonen 2016/2017.

Thomas er 24 år og kommer oprindeligt fra Bjerringbro, hvor han spillede ungdomshåndbold med bl.a. Rasmus Lauge i mange år. De sidste 3-4 sæsoner har han opholdt sig i Randers HH i deres rejse fra 3. division til ligaen.

Thomas Christensen:

Thomas Christensen 2016Jeg er rigtig glad for at det er lykkedes for mig at få en plads i Skanderborg truppen til den kommende sæson. Jeg var i dialog med Randers igennem længere tid, men de valgte at satse på en udenlandsk spiller i stedet. Jeg er stolt over at Nicolej Krickau har valgt at give mig chancen for at spille liga håndbold i en etableret ligaklub, med et meget spændende mandskab. Jeg kender min plads og min rolle, og jeg ser i den grad frem til at kunne udnytte at spille sammen med en så rutineret og dygtig spiller som Kasper Irming på højre back. Jeg er bosiddende i Århus og i gang med en uddannelse som bygningskonstruktør, som jeg forventer at afslutte i december måned.

Cheftræner Nicolej Krickau byder også Thomas Christensen velkommen i klubben.

Jeg har fulgt Thomas lidt på sidelinjen i mange år og jeg syntes han passer godt ind i vores måde at spille håndbold på. Han har stadig meget at lære som håndboldspiller men jeg fornemmer at viljen til at ville træne og udvikle sig er til stede, og det er utroligt vigtigt for vores setup her i Skanderborg. Jeg glæder mig til at se hvad Thomas kan byde ind med i næste sæson, og forvnter at det er en spiller vi kommer til at se meget mere til i fremtiden.

Website Security Test