Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Jeppe Krogh tilbage i Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 5. juli, 2016

Forsvars kæmpen og stregspiller Jeppe Krogh er efter en afstikker til Norge i sidste sæson, vendt tilbage til Cigaræsken og Skanderborg Håndbold.

Den tidligere Skive spiller fik en lidt uheldig oplevelse i Norge, da hans nye klub Stord, fik økonimiske problemer og derfor blev store dele af holdet og også træner Jesper Holm fritstillet midt i sæsonen.

Jeppe Krogh 160414-06Det blev ikke lige den oplevelse jeg havde regnet med i Stord, hvor jeg fulgte træner Jesper Holm. Opholdet i Norge var også en del af min uddannelse, men håndbolden blev desværre ikke det jeg havde regnet med. Jeg er nu vendt tilbage til Danmark og efter vi har fået styr på bolig og uddannelsessituationen, har jeg valgt at vende tilbage til Skanderborg Håndbold. Jeg havde 2 fantastiske år inden jeg drog til Norge, og på trods af at Skanderborg havde truppen på plads har jeg alligevel valgt at det er her jeg gerne vil være i næste sæson.

Træner Nicolej Krickau er da også godt tilfreds med den lidt uventede forstærkning af truppen.

Jeppe Krogh kender vi jo særdeles godt i klubben, og han kommer jo med en unik fysik og en kampgejst som man ikke får fra andre end Jeppe. Vi har jo 2 stregspillere i truppen i forvejen, men med Jeppe Krogh i truppen har vi et ekstra kort at spille i den kommende sæson. Med de nye 7 mod 6 regler kan det vise sig at blive et ganske interessant kort at kunne spille, men indtil videre glæder jeg mig bare over at vi har gjort truppen endnu bredere end den var i forvejen.

jeppe krogh TGM

Website Security Test