Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

HAPPY gravid…..

Webredaktør, udgivet d. 26. juli, 2016

Breaking news

Skanderborg Håndbold maskotten HAPPY er i lykkelige omstændigheder. Det kom frem i søndags da hele truppen blev screenet af chef Gunman Fys Kathja Rasmusen.

Happy 2016HAPPY har igennem længere tid døjet med lidt morgenkvalme og jeg syntes også at hun havde taget lige vel meget på her i sommerferien. Da vi fik hende scannet var vi ikke længere i tvivl. HAPPY er gravid og både HAPPY og den lille drageunge har det godt. Jeg har anslået at HAPPY er ca. 13 uger henne, og vi kan derfor forvente at hun nedkommer midt i November måned. Det er endnu for tidligt at fastslå om det er en hun eller han drage som kommer til.

Sportschef Torben Væver blev noget overrasket over søndagens nyhed.

Det var en noget uventet besked at få må jeg nok sige. Siden hun kom til Cigaræsken for 6 år siden har hun fået drage p-piller, men det er åbenbart smuttet efter at sæsonen sluttede så tidligt i sidste sæson. Det hele er lidt uoverskueligt lige nu, for vi skal have fundet en løsning på hvor vi nu kan have en hel dragefamilie boende i den nye hal på Fælleden. Det giver lidt udfordringer og det er absolut ikke hensigtsmæssigt at vi skal rode med en dragefødsel lige midt i en travl sæson. Det er meget uprofessionelt, slutter sportschefen.

Redaktionen har regnet lidt på sundhedsafdelingens oplysninger, og det kunne tyde på at det er gået galt for HAPPY da hun var med U16 Drengene til DM i Fredericia.

Traditionen tro bliver det truppens yngste mand, altså Frederik Ladefoged der skal med HAPPY til fødselsforberedelse i de kommende måneder.

Hovedpersonen selv har ikke ønsket at udtale sig om hvem faderen er, så gætterierne vil nok være mange de kommende måneder.

Kasper Hvidt HAPPY

Website Security Test