Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Goalshow – Kasper Foder

Webredaktør, udgivet d. 13. juli, 2016

I rækken af Galshows for 15/16 sæsonen er vi kommet til spiller nummer 14 – Kasper Foder Nielsen.

2 år blev det til i den grønne trøje i denne omgang for Gunman Foder, der tørner ud for nyoprykkede Fredericia i 1. division i den kommende sæson. Det har været en sand fornøjelse at have Kasper Foder i truppen i Cigaræsken. En spiller der altid går forrest til både træning og kamp, og så har han i den grad fået styr på The Green Gunmens madordning. En sand fighter og en afholdt personlighed udenfor banen,som vil blive savnet næste sæson.

Gunman Foder spillede en rigtig god 15/16 sæson, og nyd her nogle af de bedste mål fra dyrefoder branchens svar på Tom Jones……

Website Security Test