Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr over Skive i sidste test

Webredaktør, udgivet d. 14. juni, 2016

Sidste testkamp inden The Green Gunmen holder sommerferie fra den 30 Juni, stod idag mod liga nedrykkerne fra Skive fH.

skive 1Dagens opgør var med en del flere spillere fra næste sæsons trup end i de foregående testkampe, og også Skive var i en ganske fin opstilling. Og det blev da også til en god testkamp for begge mandskaber, hvor den defensive indstilling dog var en decideret mangelvare specielt før pausen.

Således stod der bekymrende 19-18 til Skanderborg efter de første 30 minutter, hvor godt forsvarsspil var en mangelvare i begge ender.

Efter pausen fik Skanderborg lidt bedre fat i den defensive ende og det udnyttede de grønne til at bringe sig i front med 5 mål efter 35 minutter, og det forspring formåede Skive aldrig senere at indhente. Føringen blev dog reduceret til blot et enkelt mål med et par minutter tilbage af kampen, da Skanderborg sædvanen tro indkasserede en række udvisninger, men tættere på kom gæsterne ikke og da kampen blev fløjtet af stod der 30-28 på haluret.

Skanderborg var igen med begge Kaagaard brødre, som har været ude med småskader de seneste testkampe og så blev det også til et glædeligt gensyn med Andreas Oliver Møller Bjerre, der har trænet med truppen den seneste periode.

Det var sidste testkamp inden ferien, og nu står den på 2 ugers træning inden truppen går på ferie den 30/6.

skive 2

Website Security Test