Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Bliv frivillig til liga kampe

Webredaktør, udgivet d. 22. juni, 2016

Ny hal – 2 Ligahold 

Miraklet sker til November. Vi rykker i nye tidssvarende omgivelser på Fælleden, og får pludseligt nogle helt nye muligheder. Vi glæder os helt vildt og vi knokler for at blive klar til de nye omgivelser.

Frivillig 1 Det kommer til at kræve et helt anderledes setup og det kommer til at kræve mange flere frivillige hænder end hidtil.  Som noget nyt vil vi til næste sæson organisere de frivillige kræfter i en ny KLUB FRIVILLIG. Vi vil gerne gøre noget mere for de frivillige der gør det muligt at afvikle vores kampe, og KLUB FRIVILLIG vil fremover samle medlemmerne til nogle hyggelige arrangementer ud over håndboldkampene.

Vi håber alle de “gamle frivillige” fortsat vil give en hånd med, men vi skal bruge mange flere hænder til at lave de bedste håndbold arrangementer.

Vi har forsøgt at liste op hvilke arbejdsopgaver vi skal bruge hjælp til og fordelt disse i nogle grupper, således at vi har nok hjælpere selvom man ikke kan komme til alle arrangementerne.

Se oversigten HER:

Klub Frivillig

Klub Frivillig

Website Security Test