Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 drenges trænerteam på plads

Tom Kristensen, udgivet d. 23. maj, 2016

Nyt trænerteam på U18 drenge

Vi har sammensat et meget stærkt trænerteam til den kommende sæson for vores årgange 1999/98. Vi er meget glade for, at Christian Samuel har fundet tid til endnu flere timer i klubben samt at han har ønsket at tage ansvaret som U18 holdansvarlig. Christian vil som udgangspunkt deltage ved alle træningspas. Som træner 1 er vi meget stolte af vores aftale med Rene Smed Nielsen, 45 år fra Bjerringbro. Rene har selv spillet mange kampe på topplan, mest kendt fra Bjerringbro og Esbjerg tiden, i udlandet har Rene været omkring Sport Club Meran i Italien samt et ophold på Island. Som træner har han erfaring fra bl.a. Bjerringbro og Tvis. Det seneste år har han haft stor succes i rollen som ass. for Ole Bitsch og sikret oprykning til ligaen med Randers herrer. Rene vil deltage i 3 træningspas pr uge. Renés tilgang til håndbold er meget fokuseret på udvikling af den enkelte spiller igennem tæt dialog og kommunikation. Det har været vigtigt for Rene at finde det rette elitære træningsmiljø, hvilket han er overbevist om findes på SHEA. Begge trænere passer perfekt til klubbens DNA med fokus på individuel udvikling af både ungdomselitespillere og trænere, som ser udvikling som vejen til succes i deres trænerkarriere. Ved de enkelte træninger vil teamet arbejde tæt sammen om opgaverne. Udover de 2 trænere vil årgangen få tilknytte Rasmus Hauge, der er ass. træner på vores ligaherrer og tilknyttet DHF som talenttræner. Rasmus har tidligere haft ansvaret for flere SHEA hold, hans opgave vil være at sikre kontinuerlig udvikling af både spillere og trænere, hvorfor Rasmus vil deltage aktivt i mindst ét ugentlig træningspas. Målmandstræner følger.

Evt spørgsmål kan rettes til Peter Taulbjerg 5120 2083 eller Lars Bang 2121 7181.

Website Security Test