Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sponsorarbejdet opgraderes

Webredaktør, udgivet d. 19. maj, 2016

Skanderborg Håndbold ruster sig til nye tider

Klubben har ansat en fuldtidsmedarbejder, der skal sikre maksimal udnyttelse af de nye rammer, der venter i den nye hal på Fælleden.

Skanderborg Håndbold er klar til at gå et cru op, når næste sæson fløjtes i gang i september. Ikke blot bliver ”Cigaræsken” skiftet ud med en ny tidssvarende hal med optimale tilskuer- og sponsorfaciliteter. Klubben vil også kunne byde på ligabold for både mænd og kvinder.

Det kræver ekstra kræfter. Klubbens bestyrelse har erkendt at opgaven ikke længere kan løses udelukkende med frivillige kræfter og derfor har klubben nu ansat sin første fuldtidsmedarbejder i administrationen. 44-årige Hanne Justesen er ansat som relationship manager og hun glæder sig til opgaven.

Hanne Justesen 2016Skanderborg Håndbold er bare på alle måder en god historie. De har klaret sig fantastisk i herreligaen med et minimalt budget og nu har man også formået at skabe et ligahold hos damerne, for endnu mindre midler. Det bør kalde på respekt hos alle, hvad Skanderborg Håndbold har opnået med frivillige kræfter. Det er jeg overbevist om, at rigtig mange virksomheder i området gerne vil bakke op om og dem skal jeg nu ud og i dialog med, fortæller Hanne Justesen, der i en årrække har arbejdet med fundraising til forskellige projekter.

Hendes rolle bliver ud over at skaffe sponsorer, at pleje de eksisterende sponsorer og sørge for afvikling af af VIP-arrangementer i forbindelse med hjemmekampene.

Det har helt sikkert været hyggeligt og intimt i Cigaræsken, men der har åbenlyst været nogle begrænsninger for, hvad man har kunnet lave for sponsorerne. I den nye hal på Fælleden får vi nogle gennemført fantastiske faciliteter og de rammer glæder jeg mit til at fylde noget kvalificeret indhold i, siger Hanne Justesen, der privat bor i Aarhus med sin mand og tre børn – og glæder sig til at lære Skanderborg at kende.Jeg skal ud og holde en masse hilse-på-møder. Virksomhederne i Skanderborg Kommune skal vide hvem jeg er og omvendt. Og det finder vi kun ud af ved at tale sammen, siger den nyansatte relationship manager.

Normalt går den slags møder under betegnelsen kaffemøder, men det bliver der ikke noget af for Hanne Justesen. Jeg drikker hverken kaffe eller the, så jeg er vældig billig at få på besøg. Jeg skal bare bede om et glas vand, smiler hun.

Skanderborg Håndbolds formand Jens Christensen har store forventninger til klubbens nye medarbejder.

Vi har sammen med et rekrutteringsfirma brugt en del krudt på at finde den helt rigtige kandidat til opgaven og det er min helt klare opfattelse, at Hannes profil passer perfekt til den opgave vi skal have løst, siger formanden, der godt forstår hvis nogen undrer sig over, at klubben ansætter en ekstra medarbejder i en tid med presset økonomi.Det er i den sammenhæng vigtigt at forstå, at den dårlige økonomi har med sidste sæson at gøre. Vi står nu over for en ny sæson, hvor vi har nogle helt andre muligheder og for at få dem udnyttet optimalt, så har en ansættelse været bydende nødvendig. Det kan ikke længere drives af frivillige kræfter alene. Nu får vi en person, der arbejder målrettet på det på fuld tid. Det kommer til at give en kolossal forandring, siger Jens Christensen.

Website Security Test