Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Santander Cup 6. runde mod Viborg

Webredaktør, udgivet d. 17. maj, 2016

Santander Cup 6. runde, Skanderborg Håndbold – Viborg HK, torsdag 19/5 kl. 19.30 i MB-hallen

Torsdag aften skal en overvældende sæson fløjtes endeligt af. Vi rykkede i Primo Tours Ligaen for første gang i klubbens historie og leverede godt over en hel sæson. Othilia B. Christensen 270216-05Vores faste træningsmakkere, U18 pigerne, blev Danske Mestre – stort tillykke – og endelig er det tid til at runde af i sæsonen 2015/2016.

Naturligvis slutter vi med manér og møder derfor den mest succesfulde klub i Dansk Håndbold nogensinde, Viborg HK. Med 14 Danske Mesterskaber på samvittigheden kan man roligt sige, at det ikke er hvem som helst, der gæster cigaren denne torsdag aften.

Vi ser frem til at møde Viborg HK, som efter en lang og krævende sæson må se frem til en velfortjent pause. Kampen giver samtidig smagsprøver på, hvordan et tophold i Ligaen som Viborg HK, står til os målt på fysik og størrelse. Disse parametre glæder vi os til at blive udfordret maksimalt på.viborghk340x282

Velkommen til Viborg HK – og særligt den tidligere Skanderborg- og SHEAtræner på Viborgs bænk, Bo Rudgaard. Vi glæder os til en god kamp.

Med bedste hilsener og ønsket om en god sommer –

Trænerteamet

Entrépris: 40 kr. for voksne o/18 år.

Website Security Test