Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Rigtig fin fight mod Viborg

Webredaktør, udgivet d. 21. maj, 2016

Santander Cup, 6.runde Skanderborg-Viborg, 26-34 (13-21)

Skanderborgs nyoprykkede ligadamer og en pæn fyldt Morten Børup Hal tog torsdag aften imod Viborgs ligadamer i Santander Cups 1/8-finale. Viborg havde stadig kampe i benene efter en lang sæson afsluttende med to bronzekampe mod Team Tvis, mens Skanderborg havde haft fire ugers ferie og sagt farvel til en række spillere og goddag til nye.Santander Cup, 6. runde Viborg HK 15/16

Set i det lys var nederlaget bestemt til at sluge for både spillere og trænere og publikum.

Tillykke til Viborg med sejren, som vel var en pligtsejr for dem. Vi er stolte over, at vi fik scoret 26 mål, for Viborg har meget fysik at komme med, og vores hold er jo slet ikke sammenspillet endnu. Men Skanderborgpigerne kløede på med krum hals, og vi fulgte med til 6-7. Men så blev vi vanvittigt pressede i omstillingen fra angreb til vores forsvar. Rikke Skov gjorde rigtig ondt på os, og vi lavede den samme fejl lidt for mange gange med at kaste bolden lige i hænderne på Viborg, fortæller træner Mikkel Voigt Frederiksen.Sofia Deen, Santander Cup 6 runde 15/16

Han roser dog hele holdet for den fine fight, og fremhæver især Sofia Deen, der fik sin ilddåb og kvitterede for tilliden med en flot kamp.

Kampen gav os et indblik i, hvad der skal til for at spille i ligaen. Og det ser da ud, at vi på flere parametre godt vil kunne være med, når vi når til september, lyder det fra træneren, der til kampen ikke kunne gøre brug af en del spillere, dels pga. skader, dels fordi flere nye ikke var spilleberettigede for Skanderborg endnu, og dels fordi U18-spillerne Kristina Jørgensen og Nicoline Olsen, som ellers har spillet med damerne en hel del i sæsonen, skulle holde pause for at være klar til U18-landsholdets næste udfordringer, som er hhv. European Open i forbindelse med Partille Cup i Gøteborg i juni og dels VM i Slovakiet i juli.

Når holdet bliver fuldtalligt, ser det rigtig spændende ud, lyder det fra trænerteamet Mikkel Voigt Frederiksen og Kristian Danielsen.

Website Security Test