Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Goalshow: Morten Kirk

Webredaktør, udgivet d. 29. maj, 2016

Han tog den lange rejse fra Hvidbjerg på Mors til Skanderborg for 5 år siden. Han har fra dag 1 båret den grønne trøje med nummer 9 og på de 5 sæsoner har han udviklet sig til en af de mest beskattede personligheder blandt de mange utæmmelige Gunslingers i Cigaren.

Han er forlængst medlem af Club 100 og fungere som anføre for de skydegale Skanderborg drenge. Denne sæson endte Morten Kirk Olesen som den 3. mest scorende spiller med 74 mål, og traditionen tro spillede han samtlige 26 kampe.

Han laver altid de grimmeste mål hver sæson, men der er også mange perler imellem og her kan du se nogle af disse i 15/16 sæsonens Morten Kirk Goalshow….

Website Security Test