Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Brandvarm Smed lynede på Mors

Webredaktør, udgivet d. 10. maj, 2016

The Green Gunmen spillede mandag aften den første træningskamp efter den hektiske turneringsafslutning den 23. Marts. Kampen endte med en sikker sejr til Skanderborg på 27-19.

Mathias Smed 161215-01Modstanderen var liga kollegaerne fra Mors-Thy, der ligesom Skanderborg også holder 6 måneders kamppause før næste sæson. Cheftræner Nicolej havde valgt udelukkende at benytte spillere fra truppen, som fortsætter i den grønne trøje til den kommende sæson, suppleret med et par spillere fra U18 Liga Drenge.

Sheriffen har sendt følgende kommentarer fra Mors:

Det blev en god træningskamp udelukkende med spillere vi har med næste sæson. Rasmus Kaagaard måtte desværre udgå tidligt  med en flænge i panden, så resten af kampen blev med Jacob Aaquist, Martin Mauer, Mathias Smed og Mikkel Kaagaard i bagkæden.

Generelt var det en god defensiv indsats med fint målmandsspil. Jesper Redlefsen fra U18 holdet spillede næsten hele kampen og gjorde det rigtigt godt, og også U18 spiller Rasmus Meyer fik en lærerig halvleg som liga spiller med et fint resultat.

Jonas Eichwald fik et flot comeback i den grønne trøje med 5 mål fra højre fløj, mens Mathias Smed var decideret brandvarm på venstre back med 4 mål på 4 forsøg.

Website Security Test