Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Gudsjammerlig regeltest

Webredaktør, udgivet d. 31. maj, 2016

The Green Gunmen vandt for 2 uger siden den første træningskamp mod Mors-Thy Håndbold på udebane. Tirsdag stod den så på den omvendte kamp i Cigaræsken, og det blev en helt igennem sløj affære.

RegelKampen blev brugt til for første gang at træne de nye aspekter i den nye omdiskuterede “7 mod 6” regel, og hvis dagens første test bliver retningsgivende for fremtidens håndbold, så er der virkelig grund til bekymring. Skanderborg spillede næsten hele kampen med en ekstra mand i angrebet mens gæsterne fra Mors-Thy heldigvis begrænsede sig til nogle mindre perioder af de 60 minutter.

De taktiske prøveslag betød omkring 10 mål scoret fra egen banehalvdel og en helt igennem rodet og  meget lidt seværdig håndboldkamp. Til historien hører retfærdigvis det fakta at begge hold stillede op i meget alternative udgaver, hvor mange nye og unge spillere fik masser af spilletid, men det fjernede dog ikke fornemmelsen af at håndbolden er på vej i en forkert retning med det nye regelsæt.

Mors-Thy vandt testkampen sikkert med 31-22 efter en pauseføring på 15-11,

The Green Gunmen spiller også træningskampe de 2 kommende tirsdage. Tirsdag den 7/6 mod Randers og tirsdag 14/6 mod Skive, begge kampe med kampstart kl. 16.45

Website Security Test