Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Videre i pokalen

Webredaktør, udgivet d. 4. april, 2016

Mejrup- Hvam – Skanderborg Håndbold 23-39 (10-24)

Santander Cup 6. Runde

The Green Gunmen sluttede sæsonen 2015/2016 af på udebane mod Mejrup-Hvam, der netop er rykket op i 2. division.

I modsætning til sidste sæson hvor vi blev slået ud af Troelsens hammer i Ikast, var der i denne sæson ingen slinger i valsen for The Green Gunmen. Efter en lidt forsigtig start blev hjemmeholdet blæst ud af egen hal og pausestillingen var på hele 24-10 til de tilrejsende Gunslingers.

Efter pausen valgte sherifferne at spille med de spillere der havde sidste kamp i den grønne trøje, og det gav blandt andet debut til Tim “Rittersport” Sørensen som playmaker. Kampen var for længst afgjort og det hele sluttede med en sikker sejr på 39-23 og dermed en plads mellem de sidste 16 hold i årets Santander Cup.

Næste runde spilles til august, så det bliver med den nye trup.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Jonas Corneliussen 5, Mikkel Kaagaard 5, Andreas Væver 4, Martin Mauer Larsen 4, Kasper Foder Nielsen 4, Tim Rittersport 4, Jacob Aaquist 3, Besard Hakaj 3, Jeppe Green 3, Henrik Juul 2, Mathias Smed 1, Morten Kirk Olesen 1.

Website Security Test